12 / 05 / 2024

Temesist rekor

Temesist rekor

Ar-Ge’ye verdiği önem sayesinde bir dönem ithal ettiği mekik robotu 2014 yılında Bilecik’te üretmeye başlayan depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, 9 yılda 137 adet bina ederek rekora imza attı..

Türkiye yabancıya konut satışında rekor kırdı!

Son yıllarda Türkiye'de yabancıya konut satışları yükselme kaydetmişti. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK)  açıkladığı verilere göre; Nisan ayında yabancıya konut satışında rekor kırıldı. 

Yabancıya konut satışında rekor kıracağız!

Hürriyet Emlak Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, ''Nisan ayında yabancı satışlarında da yüzde 82’lik artışla 3 bin 720 konut satıldığını görüyoruz. Yabancı satışlarında 2019 yılında da rekor kıracağız” dedi.

Trabzon’da yabancıya konut satışında rekor!

Turizm değerini her geçen sene yükselten Trabzon’da yabancılara yapılan konut satışları 2018'de rekor seviyeye ulaştı. 

TOKİ 50 bin konut projesine Batman’dan rekor başvuru!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan 50 bin konut projesine Batman’da rekor başvuru yapıldı.

Yabancıya konut satışı Şubat ayında rekor kırdı!

Yabancıya konut satışları Şubat ayında yeni bir rekor kırdı. Boğaz'da yalı isteyen de Esenyurt'ta küçük daire isteyen de bulunuyor.

Altına dayalı kira sertifikası ihracına rekor talep!

Hazine ilk defa kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı. Hazine’nin yaptığı altın tahvili ihracına rekor miktarda talep geldi.

Yabancıya konut satışında bu yıl rekor kırılacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Aşçıoğlu, yabancıların Türkiye’den her geçen gün daha fazla gayrimenkul aldıklarını söyledi. Aşçıoğlu, bu yıl içinde satışlarda rekor beklediklerini söyledi..

Yıl sonunda yabancı yatırımcıda rekor bekliyoruz!

Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Üçüncü, "Yıl sonunda yabancı yatırımcıda rekor bekliyoruz" dedi.

İlker Aycı: İstanbul Havalimanı inşaatı rekor sürede tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı inşaatının rekor sürede tamamlandığını söyledi.

Emlak Konut'tan 2018'de yabancıya rekor satış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yabancıya gayrimenkul satışında 2018 yılında rekor kırdı. Şirket 2018'de 1 milyar 109 milyon 764 bin 485,50 TL'lik satışı sadece yabancı ülke vatandaşlarına yaptı... 

İmar barışına rekor başvuru İzmir'den!

İmar barışı uygulamasına İzmir'den rekor başvuru geldi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak son verileri açıkladı. Albayrak, “Yaklaşık 1 milyon 500 bin başvuru alındı. Devletin kasasına 1 milyar 867 milyon lira girdi” diye konuştu.

Konut satışları bu yıl da rekor kırar!

Gayrimenkul sektörünün ekonomik şartlara rağmen başarılı bir tablo çizdiğini ifade eden Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, “Konut satışları bu yıl da rekor kırar” dedi. 

Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı!

Çin 2018 yılında 88 gökdelen inşaasıyla dünya gökdelen sayısında Avrupa ve Amerikayı geride bıraktı. Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı.

Temesist rekor Haberi

Temesist rekor

Ar-Ge’ye verdiği önem sayesinde bir dönem ithal ettiği mekik robotu 2014 yılında Bilecik’te üretmeye başlayan depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, 9 yılda 137 adet binasız giydirme raf sistemli depo inşa ederek alanında rekor kırdı.


Temesit ayrıca tamamen insansız çalışacak akıllı depoları üretmek için geri sayıma başladı. Bu kapsamda akıllı depo sistemlerinin patentini alan şirket 2016 yılında Almanya’da Cemat Fuarı’nda ürünü sergilemeye hazırlanıyor.


Temesist Raf Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül,”Yıllarca Avrupa’dan ithal ettiğimiz mekik robotu 2014 yılında kendi bünyemizde çalışan Türk Mühendislerle ürettik. Aynı yıl robotu daha da geliştirip tamamen insansız çalışan akıllı depolarda kullanılmasını sağlayacak bir projeye başladık”...