25 / 07 / 2024

temiz sahil nerede

temiz sahil nerede

1988 yılında İstanbul ve çevresinde korkusuzca denize girebilecek bir sahil şeridi kalmamış. Florya, Kartal, Kadıköy ve Büyükçekmece'den alınan deniz suyu örneklerinde tehlike sınırının üstünde kolibasile rastlanmış.

Sahil Kent 4 Sitesi nerede? Sahil Kent 4 Sitesi Eylül 2023 fiyatları!

Sahil Kent 4 Sitesi nerede sorusunun yanıtı ve Sahil Kent 4 Sitesi Eylül 2023 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Sahil Kent 4 Sitesi projesi ile ilgili detaylar...

Portre Sahil nerede?

Toplam 137 daireden meydana gelen Portre Sahil projesi Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Portre Sahil nerede?

Çukuraltı Sahil Projesi'nin iptal kararına tepki!

Bir bölümünde kumsalın betona çevrilmesi nedeniyle tartışmalara neden olan Çukuraltı Sahil Projesi, Temiz İzmir Derneği’nin açtığı dava sonucunda iptal oldu. İlçe Belediye Başkanı Soylu, kararın arından CHP’yi hedef alırken, İlçe Başkanı Pala sert konuştu.

Suadiye Sahil Evleri nerede?

Denize sıfır konumda yer alan Suadiye Sahil Evleri 130 adet daireden meydana geliyor. Peki Suadiye Sahil Evleri nerede?

Büyükyalı Projesi Nerede?

Büyükyalı Projesi Nerede? Özak-Yenigün-Ziylan Ortaklığı'nın Kazlıçeşme projesi Büyükyalı, Bakırköy-Zeytinburnu sahil hattı üzerinde yer alıyor. Proje 660 milyon liraya mal olacak...

Kartal DKY Sahil Evleri nerede?

Ön talep süreci devam eden proje toplam 140 adet daireden meydana geliyor. Projede daireler 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5 olarak tasarlandı. Peki Kartal DKY Sahil Evleri nerede?

Kartal DKY Sahil Konutları nerede?

Toplam 140 adet daireden oluşan projede daireler 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5 olarak tasarlandı. Projede ön talep süreci devam ediyor. Peki Kartal DKY Sahil Konutları nerede?

DKY Sahil Kartal nerede?

Toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılan DKY Sahil projesinde 140 adet daire yer alıyor. Proje ön talep toplamaya devam ediyor. Proje DKY Sahil Kartal nerede?

DKY Sahil Evleri nerede?

DKY Sahil Rezidans'ta dairelerin alanları 128 ile 328 metrekare arasında değişiyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede çeşitli sosyal alanlar sunuluyor. Peki DKY Sahil Evleri nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil nerede?

DKY Sahil Residence'de konutlar Adalar manzaralı olarak tasarlandı. Ön talep toplamaya başlayan projede toplam 140 adet daire yer alıyor. Peki DKY Sahil nerede?

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

The İstanbul Veliefendi dükkanları nerede?

The İstanbul Veliefendi dükkanları nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre mesafede yer alan proje YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığı ile yükseliyor.

temiz sahil nerede Haberi

temiz sahil nerede



Deniz suyu örneklerini tahlil ettirdik


Kıyılar kolibasil kaynıyor


İstanbul'da deniz bitti


Marmara Denizi'nin kıyılarını taradık ve İstanbul çevresinde korkusuzca denize girebilecek bir sahil şeridi bulamadık. Florya, Kadıköy, Kartal, Bayramoğlu, Yalova ve Büyükçekmece'den alınan deniz suyu örneklerinde tehlike sınırının üzerinde kolibasil çıktı.


Tahlil sonuçları ve sağlık uzmanlarının önerilerine göre, İstanbullular sadece Çatalca-Yalıköy, Kilyos, Şile, Ağva, Çınarcık, Silivri, Parkköy bölgelerinde ve Adalar'ın yerleşme olmayan kesimlerinde denize girebilirler.


Abdullah ÖĞÜLMÜŞ


   MARMARA Denizi'ni taradık ve İstanbul çevresinde korkusuzca yüzülebilecek kıyı kuşağı bulamadık. 

   Florya, Kadıköy, Kartal, Bayramoğlu, Yalova ve Büyükçekmece'den aldığımız deniz suyu örneklerinde tehlike sınırının üstünde kolibasiline rastlandı.

   İstanbul Büyükşehir Belediyesi laboratuvarlarında yapılan deniz suyu...