05 / 05 / 2024

temiz türkiyem PAGÇEV

temiz türkiyem PAGÇEV

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti. Yeşil bir gelecek için kendini “Sorumlu Endüstri” olarak tanımlayan Türk plastik sektörü, çevre duyarlılığına dikkat çekmek için ilk adımı Güneydoğu’da attı.

PAGÇEV, deniz atıklarını geri dönüşüme kazandıracak!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi (PAGÇEV), Türkiye'deki deniz ve büyük göllerin yüzeyindeki atıkların temizlenerek geri dönüşüme kazandırılmasını gündemine aldı.

PAGEV-PAGÇEV ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Boğaz temizleniyor!

PAGEV-PAGÇEV ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Boğaz temizleniyor. PAGEV-PAGÇEV; biz ‘sorumlu bir endüstri’nin temsilcileri olarak geleceğimizi düşünüyoruz ve temiz denizler ile ‘mutlu balıklar’ için varız diyor…

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti!

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti. Yeşil bir gelecek için kendini “Sorumlu Endüstri” olarak tanımlayan Türk plastik sektörü, çevre duyarlılığına dikkat çekmek için ilk adımı Güneydoğu’da attı.

PAGÇEV ile yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı!

PAGÇEV, geri dönüşüme yeni bir boyut kazandırmayı ve yeni bir oluşum olarak farklılaşmayı hedefliyor. Ayrıca geri dönüşüm için her türlü çözüm önerisini geliştirme konusunda da öncülük yapıyor.

Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Niue vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi? Niueliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Niueliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

Gine-Bissaulular Türkiye'den ev alabilir mi?

Gine - Bissaulular Türkiye'den ev alabilir mi? Gine - Bissaulular Türkiye'den arsa alabilir mi? Gine - Bissaulular Türkiye'den işyeri alabilir mi? Gine - Bissau vatandaşları Türkiye'den nasıl ev alır?

Yeni Zelandalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Yeni Zelanda vatandaşlarının Türkiye'den tapu sahibi olma hakkı var mıdır? Yeni Zelandalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Zelandalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Zelandalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Saint Helenalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Helena adasında yaşayanlar Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Palmyra Atollular Türkiye'den ev alabilir mi?

ABD'ye ait bir atol olan Palmyra Atol vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabiliyor mu? Palmyra Atollular Türkiye'den ev alabilir mi? Palmyra Atollular Türkiye'den arsa alabilir mi?

Martinikliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Martinik vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Martinikliler Türkiye'den ev alabilir mi? Martinikliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Martinikliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi?

El Salvador vatandaşları mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den gayrimenkul alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den arsa alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Cape verdeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Cape verde vatandaşlarının Türkiye'den tapu sahibi olma hakları var mı? Cape verdeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Cape verdeliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Cape verdeliler Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Beyaz Rusyalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Beyaz Rusya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

temiz türkiyem PAGÇEV Haberi

temiz türkiyem PAGÇEV

Bu yılın başında yetki belgesini alarak Türkiye’nin en genç geri dönüşüm işletmesi olan PAGÇEV; Mardin, Çanakkale ve İstanbul’da çevreci miniklerle bir araya geldi. Geri dönüşüm ve temiz çevrenin sağlıklı bir gelecek için önemini vurgulayan PAGÇEV, bilgilendirici eğitimler yaptı. Geri dönüşüm kahramanı HEROP ise etkinlikler boyunca miniklere eşlik etti.



Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı’nın (PAGEV) Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi olarak çalışmalarını sürdüren PAGÇEV, Türkiye’nin hem doğusunda hem de batısında çeşitli etkinliklere imza attı. Bu kapsamda Mardin, Çanakkale ve İstanbul’da “çevre” için yola çıkan PAGÇEV, öğrencileri hem bilgilendirdi hem de çevre duyarlılığına dikkat çekti. Geri dönüşüm kahramanı HEROP ise etkinliklere katılan tüm öğrenciler ile geri dönüşüm yolculuğunda buluştu.



Doğu’da merkezini Mardin olarak belirleyen PAGÇEV, üç gün boyunca süren etkinlikler çerçevesinde...