02 / 05 / 2024

Temmer Mermer fuarları

Temmer Mermer fuarları

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na katılacak.

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıvanç Arif Kıvanç tarafından 750 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.

Temmer Mermer ürünlerini 40 ülkeye satıyor!

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Malatya Mermer OSB için arazi devri tamamlandı!

Akçadağ, MOSB'nin faaliyete geçmesiyle tam bir sanayi bölgesi olacak. 100 yılık mermer üretim kapasitesine sahip bölgede binlerce kişiye de istihdam sağlanacak.

Çin, Türkiye'nin mermer ihracatını vurdu!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü. Bir de İran'a ambargoların kalkmasının sektörü zora sokacağına dikkat çekiliyor.

Çin'in inşaattaki teşviği azaltması mermer ihracatını yüzde 25 düşürdü!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü.

Kentsel dönüşüm inşaat malzemelerinde kaliteyi artırdı!

Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Rüstem Çetinkaya, "Büyük inşaat firmalarının kentsel dönüşüme başlaması ile kaliteli inşaat malzemelerinin kullanımı arttı." dedi.

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Türkiye, Amerika'ya mermer ihracatını artırdı!

Doğaltaşta dünyanın en zengin rezervlerine sahip Türkiye, ABD ve Kanada'daki lüks konut projelerine yaptığı mermer ve traverten ihracatını artırmaya başladı.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Garip Taşdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Ümraniye, Dudullu Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

Burdur'da mermer ocağı proje toplantısı 23 Haziran'da!

Hayati Işık tarafından Burdur'da Mermer Ocağı İşletmesi kurulması için 23 Haziran'da saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kahraman tarafından, 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Cevizli Mahallesi kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Temmer Mermer fuarları Haberi

Temmer Mermer fuarları

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma, 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na hazırlanıyor. Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Maden ihracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Rüstem Çetinkaya konu ile ilgili konuştu. Çetinkaya, "Amerika ekonomisi 2008 öncesine dönüyor. Ülkenin dış ticaret rakamlarında yükseliş başladı. Biz de Temmer Mermer olarak bu büyümeden payımızı almak üzere, Amerika'daki müşteri portföyümüzü güncelliyor, ziyaretlerimizi arttırıyoruz" dedi. Çetinkaya, dış pazarlarda tanınan ve güvenilir bir marka olmaları nedeniyle, fuardan beklentilerinin de büyük olduğunu...