03 / 05 / 2024

temmuz ayı boğaziçi yönetim

temmuz ayı boğaziçi yönetim

Her ay yönetim hizmeti sunulan sitelerim Mali ve İdari İşlerinin görüşüldüğü aylık olağan site müdürler toplantısına bu ay Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir ilçesi ev sahipliği yaptı.

Esenler Otogarı'nı İBB İştiraki İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ işletecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Boğaziçi 1/1000’lik İmar Planı 2. Etabı meclisten geçti!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak ayının son toplantısında Boğaziçi Alanı 1/1000 Ölçekli Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı 2.Etabı’nı onayladı. 

Han Boğaziçi Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Han Boğaziçi Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücteba Eymen Akçay tarafından kuruldu.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri'nde yedi seçenekli kampanya!

Yedi farklı ödeme seçeneğinden oluşan yeni kampanya kapsamında, Areon Boğaziçi Evleri'nde peşin alımlara özel fiyatların yanı sıra, 120 ay ve 30 ay vade için sunulan üç farklı ödeme seçeneği yatırımcıların ve yazlık sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Areon Boğaziçi Evleri'nde 950 TL taksiyle yazlık!

294 dairelik Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinat ve ara ödeme yok. 120 ay vade imkanı bulunan projeden 950 TL taksitle 1+1 daire ve 1.800 TL taksitle 2+1 dubleks sahibi olmak mümkün.

Boğaziçi Dekorasyon İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Dekorasyon İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Gıyasi Kalle tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Düzce Boğaziçi'nin çehresi değişiyor!

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, planlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgi verdi. Ercan, Ballar, Çayırtarla, Dokuzpınar mahallelerinde imar planı yapım çalışmaları devam ettiğini söyledi.

Boğaziçi Köprüsü bakım çalışmaları Haziran 2016'ta bitecek!

42 yıldır Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan Boğaziçi Köprüsü'ne inşa edildiğinden bu yana en büyük bakım çalışması yapılıyor. 1.5 yıldır süren çalışma 2016 Haziran ayında tamamlanacak

1973 yılında Cevdet Sunay, Boğaziçi Köprüsü'nü geçen ilk Cumhurbaşkanı olmuş!

1973 yılında Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, Boğaziçi Köprüsü'nü Asya'dan Avrupa'ya yürüyerek geçen ilk cumhurbaşkanı olmuş. Sunay, köprüde 2 saat süren incelemelerde bulunmuş ve Sunay'a köprü üzerinde çay ikram edilmiş.

temmuz ayı boğaziçi yönetim Haberi

temmuz ayı boğaziçi yönetim

Toplantıda konuşan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Sitelerde yönetim hizmetlerinin denetimler sonucunda sağlıklı bir yapıya kavuşmuş olduğunun ortaya çıktığını bunun ise Boğaziçi Yönetim A.Ş nin sitelerde verdiği Toplu Yapı Yönetim Hizmetleri açısından sevindirici sonuçlar teşkil ettiğinin altını çizdi.


Boğaziçi...