19 / 05 / 2024

Temmuz ayı ziyertçi sayısı

Temmuz ayı ziyertçi sayısı

Ömer Çelik, turizm verilerine göre temmuzda yabancı ziyaretçi sayısında 13,52 artış yaşandığını bildirdi. Çelik, yazılı açıklamasında, yılın ilk aylarından itibaren bir önceki yıla kıyasla artan ziyaretçi sayısının temmuzda zirveye ulaştığını vurguladı.

SSK, BağKur emeklisine ve memura Temmuz zammında büyük şok! Maaşlar enflasyondan düşük artacak! İşte o rakamlar... 

Temmuz ayında işçi emeklisinin yüzde 23.5 zam alması öngörülürken, memur ve memur emeklisinin zammının yüzde 18.13 ile enflasyonun 5.37 puan altında kalabileceğine dikkat çekildi. İşte o son dakika rakamlar...

Bakan Işıkhan da emekli zammı için Temmuz'u işaret etti: Emeklimize daha fazla pay vermeye devam edeceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Temmuz ayını işaret etti. İşte emeklilerin beklediği o açıklama...

Emeklilerin merakla beklediği temmuz ayı artış oranları belli oldu mu? 

Emeklilerin Temmuz ayında alacakları zam oranı hakkında ipuçları Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'nden geldi. Açıklanan anket sonuçları kapsamında Mart, Nisan ve Mayıs aylarında beklenen enflasyon oranları sırası ile yüzde 3.43, yüzde 3.42 ve yüzde 2.82 olarak tahmin edilmekte.

Emeklilere müjde! Temmuz ayında emekli maaşlarına ne kadar zam olacak? 

Emeklilik maaşları her senenin ilk 6 ayındaki enflasyon oranlarına göre belirlenmektedir. Buna göre, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ilk 2 ayda gerçekleşen yüzde 11.54'lük enflasyon artışı, Temmuz ayında alacakları zam ile ilgili ipuçları veriyor. 

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Asgari ücret resmen buhar oldu! Temmuz ayından bugüne tamı tamına 2 bin 125 TL değer kaybetti!

Milyonlarca memur, emekli ve işçinin temmuz ayında aldığı asgari ücret zammı çabuk eridi. Asgari ücretin alım gücü eylül başında 9 bin 277 TL’ye inerken en düşük emekli maaşı 3 bin 423 TL kaydetti.

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Temmuz ayına özel olarak, market alışverişlerine özel Maxipuan'larını katlayaca harika bir fırsat sunuldu. Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, 200 TL'ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz. İş Bankası, bu  alışverişlerde toplamda müşterilerine 200 TL kazandıracağını duyurdu. 

BMW M modellerine temmuz ayında iki zam birden geldi! İşte BMW M modellerinin yeni fiyatı!

BMW, temmuz ayının ilk günü tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurmuştu. Bu kapsamda, M modellerine zam geldiği görülmüştü. Ancak BMW, çok geçmeden M modellerine yeni bir zam daha geldiğini açıkladı.

Merkez Bankası temmuz ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası faiz beklentisi ne oldu?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım start aldı. Peki, Merkez Bankası temmuz ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası faiz beklentisi ne? İşte detaylar...

2023 model Toyota RAV4 Hybrid Temmuz ayı fiyatları belli oldu! İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

2023 model Toyota RAV4 Hybrid Temmuz ayı fiyatları açıklandı. Peki Toyota RAV4 Hybrid ne kadar, kaç TL oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak?

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte gözler maaş zamlarına çevrildi. Peki, İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

ECB Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğini açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Portekiz'in Sintra kentinde, Merkez Bankası’nın para politikası hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve “Görünümde önemli bir değişiklik olmadığı sürece, Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Milyonların gelirini arttıracak torba yasa Meclis’e geliyor! Emekli ve memurun gözü temmuz ayında!

Memur ve emekli maaş zammı için gözler temmuz ayına çevrildi. Meclis bayramdan sonra yoğun bir mesaiye başlayacak. Bu kapsamda, emekli, memur ve işverene destek konuları masaya yatırılacak.

Temmuz ayı ziyertçi sayısı Haberi

Temmuz ayı ziyertçi sayısı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm verilerine göre temmuzda yabancı ziyaretçi sayısında 13,52 artış yaşandığını bildirdi. Çelik, yazılı açıklamasında, yılın ilk aylarından itibaren bir önceki yıla kıyasla artan ziyaretçi sayısının temmuzda zirveye ulaştığını vurgulayarak, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrarla birlikte yakın coğrafyada yaşanan olumsuz gelişmelere nazaran huzur ve güven ortamının hiçbir zaman sekteye uğramaması, turizm sektörünün kalıcı ve sürdürülebilir bir kalkınma içerisine girmesini sağladığını kaydetti. "Temmuz ayı, turizm verilerine göre yabancı ziyaretçi sayısında 13,52'lit bir artış ile yüzlerimizi güldürmüştür" ifadesini kullanan Çelik, Türkiye'nin, markalaşan eş siz güzelliğinin başarılı bir tanıtımla dünyaya duyurulmasıyla, tatil planı yapan turistler ajandasının ilk sırasında yer almayı başardığını belirtti. Çelik 2013'ün temmuz ayında 4 mil yon 593 bin 511 olan ziyarete sayısının bu yıl...