09 / 05 / 2024

Tenzile Ana Hasta Konukevi ulaşım

Tenzile Ana Hasta Konukevi ulaşım

Konya'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen, hasta ve hasta yakınları için inşa edilen 5 yıldızlı otel konforundaki Tenzile Ana Hasta Konukevi'nde, 1,5 yılda yaklaşık 20 bin kişi misafir edildi

Malatya için ulaşım ana planı hazırlanacak!

Daha önce Malatya’nın Turizm Haritası’nın yenilenmesi ile Tarım Mastır Planı hazırlanması çalışmalarını başlatan Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Malatya’nın 2035 yılı hedefli Ulaşım Ana Planı’nı hazırlıyor.

Kütahya Hayme Ana Hanımlar Lokali'nin temeli atıldı!

Kütahya Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptırılacak olan Hayme Ana Hanımlar Lokali’nin temeli, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve kent protokolünün katılımıyla atıldı.

TMMOB çevre mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği!

TMMOB çevre mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 4 Haziran 2015 tarihimde 29376 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte TMMOB çevre mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği...

3. köprüde ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde inşaat çalışmaları 24 saat devam ederken, eğik askı halatlarının montajı ve ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor.

Tosya'da ana kanal hattı yenilendi!

KASTAMONU'nun Tosya İlçesi D-100 Karayolu Tosya Dört Yol kavşağında yapımı hızlı bir şekilde devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle tamamen tahrip olan ana kanal hattı Tosya Belediyesi ekiplerince tamamen yenilendi.

Kocaeli Kandıra Hayme Ana Bilgi Evi ve KO-MEK açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kandıra Hayme Ana Bilgi Evi ve Kandıra KO-MEK hizmete açıldı. Bin 260 metrekare kullanım alanına sahip binanın bir bölümünde KO-MEK yer alacak.

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası yeniden yapılandırılıyor!

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası, otopark, otogar ve depo olarak kullanılan yaklaşık 10 bin metrekarelik alanın, "Yeşil" Yerel Yönetim Hizmet Binası ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Kooperatif ana sözleşmesi 2015!

En az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kurulan kooperatifin ana sözleşmedeki imzalarının noterce onaylanması gerekiyor. İşte kooperatif ana sözleşmesi 2015 örneği...

Akçadağ'ın ana arterleri imara açılıyor!

Akçadağ Belediyesi, ilçe merkezi, Bahri, Kozluca ve Ören Mahallesini kapsayan bölgeleri imara açacak. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Merkez'deki tüm ana arterleri imara açacaklarını belirtti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ana sözleşmedeki 2 maddesinin değişikliğini yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda Türk Ticaret Kanunu'nun yapılan değişikliğine uyum sağlanması amacıyla, Ana Sözleşmesi'nin 11. ve 12. maddelerini açıkladı.

1989 yılında Perpa Ticaret Merkezi'nin ana inşaatı tamamlanmış!

1989 yılında Okmeydanı'nda inşa edilen Perpa Ticaret Merkezi'nin ana inşaatı tamamlanmış. 4 bin 500 dükkandan meydana gelen, tek blok halinde inşa edilen çarşı, Perşembepazarı esnaflarını tek çatı altında toplayacakmış.

Hasta kişinin evini aile fertleri satabilir mi?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında hasta kişinin evini varisleri satabilir mi sorusuna yanıt verdi..

TMMOB jeofizik mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 5 Mart 2015 tarihinde 29286 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik değişikliği..

Tenzile Ana Hasta Konukevi ulaşım Haberi

Tenzile Ana Hasta Konukevi ulaşım


Konya'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen, hasta ve hasta yakınları için inşa edilen 5 yıldızlı otel konforundaki Tenzile Ana Hasta Konukevi'nde, 1,5 yılda yaklaşık 20 bin kişi misafir oldu.


Merkez Meram Belediyesince 2012 yılında açılan Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yakınındaki Tenzile Ana Hasta Konukevi, 42 odası ile hizmet veriyor. Herhangi bir ücretin alınmadığı tesiste, 1,5 yılda yaklaşık 20 bin hasta ve yakını misafir edildi.


Genellikle şehir dışından gelen hasta yakınlarının konakladığı tesiste misafir olanlar, hizmetten duydukları memnuniyeti hatıra defterine özetliyor.


Konukevinde misafir edilen Mesut Kocagöz, hatıra defterinde şu ifadelere yer verdi:


"Öncelikle duygularımı anlatmakta zorlandığımı söylemeliyim. Böyle bir konuk evinin varlığını duyduğumda apart şeklinde yapılmış ve sıradan bir yer olduğunu düşünmüştüm. Konuk evinize gelince gözlerime inanamadım. Bir hasta yakınının aklından geçen...