20 / 05 / 2024

Tepe Home 8. mağaza açılışı

Tepe Home 8. mağaza açılışı

Tepe Home, Türkiye genelinde açtığı yepyeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 8. Mağaza açılışını Kartal/Maltepe’de gerçekleştiren Tepe Home, 2.200 m2’lik alanda mobilya ve dekorasyon ürünlerini satışa sundu...

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

English Home haftanın fırsatlarını sunar! İşte English Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Ev dekorasyonunda önce marka English Home haftanın fırsatlarını yaklaşık 4'te bir fiyatına müşterilerine sunuyor. İşte English Home'un 8 Eylül 2022 fırsatları

Evinize indirimli fiyatıyla HM şıklığı katın! 8 Eylül 2022 HM Fiyat listesi...

İkonik parçalarıyla hepimizi büyüleyem HM markasının kurmuş olduğu HM Home, indirimli ürünleriyle sizleri bekliyor. Değişik tasarımlarıyla bizleri mest eden HM Home, indirimli tasarımlarıyla, evinde modayı hissetmek isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor. Işte 8 Eylül 2022 Fiyat listesi...

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Tuzla Tepeören Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi, 242 ada, 2, 3, 4, 8 parseller, 243 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Evlenecek Çiftler Dikkat! Mobilyalara yüzde 200 zam geldi! İşte İkea, Doğtaş ve Bellona... 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mart ayı enflasyonuna göre en çok artış gösteren gruptan birisi de ev eşyaları oldu! Düğün paketleri yüzde 200'den fazla zamlandı. Peki, Doğtaş'ta, Bellona'da, İkea'da, Vivense'de, Mondi Home'da ve Tepe Home'da mobilyalar ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tuzla Tepeören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi, 242 ada, 2, 3, 4, 8 parseller, 243 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Orhan Koral: 'Arsa' yatırımda güvenli liman oldu!

Bilkent Holding'in Tepe İnşaat, Tepe Home (Mobilya), Bilkent Otel şirketlerinin Grup Başkan Orhan Koral, gayrimenkul maliyetlerindeki artışın konutta geri dönüşleri ortalama 26-27 yıla çıkardığını söyledi.

Tepe Home 8. mağaza açılışı Haberi

Tepe Home 8. mağaza açılışı

Tepe Home, Türkiye genelinde açtığı yepyeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 8. Mağaza açılışını Kartal/Maltepe’de gerçekleştiren Tepe Home, 2.200 m2’lik alanda mobilya ve dekorasyon ürünlerini satışa sundu.


 İstanbul Anadolu yakasındaki 3. Mağaza olma özelliğini taşıyan Kartlal/Maltepe Mağazasında ev dekorasyonu için gerekli olan herşey mevcut. Mobilyada; yatak odası takımlarından oturma gruplarına, yemek odası takımlarından bahçe mobilyalarına, genç odalarından tekil mobilyalara kadar yüzlerce çeşit ürün sergileniyor. %80’i kendi üretimi olan Tepe Home mobilyalarındaki kalite ve kumaş çeşitliliği geniş fiyat aralıkları ile dekorasyon severlerle buluşuyor. Tüm mobilyalara eşlik edebilecek salon, mutfak, bahçe ve hediyelik eşya kategorilerindeki aksesuarlar  da göz kamaştırıcı şıklıkta.


 2014’ün ilk çeyreğini 4 mağaza açılışı ile tamamlayan Tepe Home, yıl sonuna kadar 8 yeni mağaza da açarak yurt genelindeki mağaza sayısını 40’ın...