02 / 05 / 2024

tepe home yılbaşı ürünleri

tepe home yılbaşı ürünleri

Tepe Home, 2013 - 2014 Sonbahar - Kış ve Yılbaşı ürünlerini, Cevahir Alışveriş Merkezi 'ndeki mağazasında basın mensuplarına tanıttı. Tepe Home, 3 farklı konseptle dekorasyonseverlerle buluşuyor.

 Şık bir yılbaşı sofrası planlayanlar bu indirimleri kaçırmayın! English Home 23 Aralık Fiyat Listesi

Yılbaşını evde aileniz ve sevdiklerinizle mi geçireceksiniz?  Kuracağınız sofrada eksikleriniz varsa işte English Home 23 Aralık Fiyat Listesi…

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Tepe Aura yılbaşı kampanyasında yüzde 25 indirim!

Tepe Aura projesinde ev sahibi olmak için fırsatlar devam ediyor. Çekmeköy-Ömerli’de hayata geçirilen projede sınırlı sayıdaki dairelerde yüzde 25'e varan indirim sağlanıyor. 

Tepe Prime Avenue yılbaşında açık mı?

Tepe Prime Avenue, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Prime Avenue yılbaşında açık mı? Tepe Prime Avenue yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Prime Avenue 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Tepe Nautilus yılbaşında açık mı?

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus yılbaşında açık mı? Tepe Nautilus yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Nautilus 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Osman Suat Demirel, Tepe Home Genel Müdürü oldu!

2016 yılına uluslararası pazarlara açılma ve marka yenilenme yatırımları ile devam eden Tepe Home’da genel müdürlük görevini Osman Suat Demirel üstlendi.

Tepe Home'un ithalatı yüzde 47 oranda azaldı!

2015 Mayıs ayında yerli mobilya üreticilerini koruma adına Türkiye’ye getirilen tüm ev ve bahçe mobilyalarına getirilen yüksek orandaki ek vergi, Tepe Home’un üretim kapasitesini arttırarak mobilya ithalatını yüzde 50 ye yakın azaltmasını sağladı.

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

Yılbaşı turizmi nasıl geçer? Yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Buca Belediyesi yılbaşı etkinliklerine hazırlanıyor!

Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı 'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi!

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi. Kış turizminin gözde merkezlerinde tatilini geçirmek isteyenler, erken rezervasyon kampanyaları ile yüzde 25 - 30 indirim ile tatil yapabiliyor.

tepe home yılbaşı ürünleri Haberi

tepe home yılbaşı ürünleri


Yılbaşı koleksiyonunu sonbahar ve kış sezonu ile birlikte açan Tepe Home, üç farklı konsept hazırladı. Yeni koleksiyonda masal, şölen ve sadelik temaları öne çıkıyor... Tepe Home, 2013 - 2014 Sonbahar-Kış ve Yılbaşı ürünlerini, Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasında kadın ve dekorasyon yayınlarının basın mensuplarına tanıttı. Yılbaşı koleksiyonunu Sonbahar ve Kış sezonu ile birlikte açan Tepe Home, 3 farklı konseptle dekorasyonseverlerle buluşuyor. Bunlardan 'Bir Kış Masalı' adını taşıyan konsept ağırlıklı beyaz, gold ve lame parıltılı ürünlerden oluşuyor. Bu konsepte ait ürün gamı melek figürleri ve yıldız temalarıyla desteklenmiş. Klasik Şölen konsepti ise dekoratif öğeleri yoğun ve zamansız bir şekilde kullanan, sıradışı çizgilere sahip, koleksiyonerlere özel hazırlanmış. Bu koleksiyonun yılbaşı ürünleri, yeşiller, ekoseler ve kırmızılardan oluşuyor. 


Yeni Başkent...