21 / 05 / 2024

Tepe Prefabrik afrika yatırımları

Tepe Prefabrik afrika yatırımları

Tepe Prefabrik Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Uğur Bal, "Çözüm ortağımızın da desteği ile pek çok Afrika ülkesinde anahtar teslim proje tamamladık Bölgedeki gücümüzü artırmaya devam ediyoruz" dedi...

Dorçe Prefabrik'ten savunma sanayisi için modüler yapılar!

Dorçe Prefabrik, Afrika'nın tamamı, CIS bölgesi, Orta Doğu ülkelerinde ve Türkiye'de; Birleşmiş Milletler, NATO ve Türk Silahlı Kuvvetleri gibi kurumlar için modüler yapılar üretiyor.

Prefabrik sahra hastanelerine talep katlandı!

Pandemi ve deprem nedeni ile 2020'de yurtiçinde satışlarını artıran prefabrik sektörü, yurt dışında da sahra hastaneleriyle büyüyor. Özellikle Türk Cumhuriyetleri se Afrika ülkelerinden Türk prefabrik sektörüne sahra hastaneleri için talep gelirken, bazı firmalar yüzde 50'den fazla büyüdü.

Karmod Prefabrik'ten Girne'deki işçiler için şantiye yapıları!

Karmod Prefabrik Batı Afrika ülkelerinden Gine'de altın madeni çıkarmaya gelen işçiler için şantiye yapıları kurdu. 150'ye yakın çalışanın konaklayacağı belirlendi.

Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor!

Prefabrik konutlar, tek villalık müstakil yaşamlardan toplu yaşam alanlarına doğru genişliyor. Afrika’ya kadar bina gönderen Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor.

Karmod Prefabrik Somali'de hastane kurdu!

KARMOD Prefabrik, Orta Batı Afrika ülkelerinden Somali'de hastane. Cibuti'de ise serbest ticaret bölge ofislerinin yapımını tamamlayarak teslim etti..

Tepe Prefabrik yurtdışı projelerine odaklandı!

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını söyleyen Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını da ekledi

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik Leadership Energy Belgesi almaya layık görüldü!

Bilkent Holding şirketlerinden biri olan Tepe Prefabrik, Uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik yeni tesislerinde üretime başladı!

Tepe Prefabrik'in yeni tesisleri ofisler, üretim alanları ve depolar dahil olmak üzere toplam 12.000 m2 kapalı ve 10.500 m2 açık alandan oluşuyor. Yeni tesislerin inşaatı tasarım süreci dahil 8 ayda tamamlandı.

Tepe Prefabrik yenilendi!

Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2 ve 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve kendi mülkiyeti olan yeni tesislerinde sade bir açılış töreni sonrasında üretim faaliyetlerine başladı.

Tepe Prefabrik, Afrika'da gücünü artırmaya devam ediyor!

Tepe Prefabrik Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Uğur Bal, "Çözüm ortağımızın da desteği ile pek çok Afrika ülkesinde anahtar teslim proje tamamladık Bölgedeki gücümüzü artırmaya devam ediyoruz" dedi...

MOSDER ile Güney Afrika'ya mobilya ihracatı yüzde 80 arttı!

Mobilya sektöründe ihracat atağı sürüyor. DTM, İİB ve MOSDER öncülüğünde düzenlenen Sektörel Ticaret Heyeti sonrasında 2010 yılında Güney Afrika mobilya ihracatı %80 artarak 6 milyon 271 bin dolar oldu...

Tepe Prefabrik afrika yatırımları Haberi

Tepe Prefabrik afrika yatırımları

Afrika Kıtası'nda uzun yıllardır Kongo-Brazzaville'de yerleşik olan Fransız kökenli bir şirket ile çözüm ortağı olarak çalıştıklarını belirten Tepe Prefabrik Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Uğur Bal, "Çözüm ortağımızın da desteği ile pek çok Afrika ülkesinde anahtar teslim proje tamamladık Bölgedeki gücümüzü artırmaya devam ediyoruz" dedi. Özellikle Fransızca konuşulan Kuzey ve Bati Afrika ülkelerinde başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Uğur Bal, Fransa ve Fransa'nın etkili olduğu coğrafyalara verdikleri önemi belirterek, "Bu sebepledir ki bünyemizde Fransızcayı iyi derecede büen bir ekibimiz var. Paris Batimat Yapı fuarına da düzenli olarak kanlıyoruz" açıklamasını yaptı. 


Bilkent Holding bünyesinde yer alan Tepe Prefabrik'in 1977de kurulduğunu hatırlatan Bal, 35 yüı aşan tecrübe, bilgi birikimi ve grup sineıjisi ile Peru'dan Katar'a, Rusya'dan Güney Afrika Cumhuriyeti'ne, Almanya'dan Türkmenistan'a kadar...