05 / 07 / 2024

Tercüman Konutları

Tercüman Konutları

Tercüman Konutları'nın yanında yeni bir otel inşaatı başlamıştı. Otel yatırımını, inşaat, kıymetli madenler, döviz ve turizm alanlarında faaliyet gösteren Niziplioğlu Group yapıyor

İletişim Başkanlığı mütercim tercüman alacağını duyurdu!

İletişim Başkanlığı tarafından iki mütercim tercüman alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? 

İstanbul yeni Dubai oldu! Etiler'de yeni konutların fiyatları 5 milyon dolardan başlıyor! 

Dr. İbrahim Can, sosyal medya hesabından, Etiler'de yükselen iki gökdelendeki konutların fiyatlarını paylaşarak İstanbul'un adeta yeni Dubai olduğunu söyledi. İşte Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can'ın o paylaşımı ve takipçilerden gelen yorumlar...

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Adalet Bakanlığı’ndan yeni personel alımı! İşte Aranan Şartlar!

Adalet Bakanlığı, sözleşmeli zabıt kâtibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, işaret dili tercümanı, şoför, aşçı ve hizmetli personel olmak üzere toplamda 6.459 personel alımı yapacak.

Bayraklı deprem konutlarında 'fay' tartışması: JMO'dan açıklama!

JMO İzmir Şube Başkanı Sonuvar, İzmir Bayraklı’da yapılması planlanan deprem konutlarıyla ilgili, “Tercihimiz; alanda eğer diri fay söz konusuysa yapılaşmanın yüzey deformasyonu olabileceği bir yakınlıkta olmaması” dedi.

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

18 maddede site konutlarında yasak işler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site konutlarında yasak işler" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

İzmir Torbalı markalı konutların yeni adresi oldu!

Yapılaşmanın çok hızlı olduğu Torbalı'da inşa edilen markalı konutların sayısı bir hayli fazla. İstanbul ve İzmir merkezli firmaların ilgi gösterdiği ilçede yerli firmalar da büyük site projelerine imza atıyor

İskenderun Belediyesi ile Katolik Kilisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Vatikan Türkiye Anadolu Havarisel Vekili Paolo Bizetti, İskenderun Katolik Kilisesi Başpapazı Maxsimi Miliano ile kilise tercümanı Hanry Leylek İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti.

Tercüman Konutları Haberi

Tercüman Konutları


Tercüman Konutları'nı yolu E-5'ten geçen herkes bilir. İşte bu sitenin bitişiğinde yeni bir otel inşaatı başlamıştı. Otel yatırımını, inşaat, kıymetli madenler, döviz ve turizm alanlarında faaliyet gösteren Niziplioğlu Group yapıyor. 


Grup arsayı 2011 yılında satın almış. Nizipoğlu Ailesi'nin oteli 216 odalı, 500 yataklı ve 5 yıldızlı olacakmış. Geçen yıl yatırımın ilk haberini yaptığımızda Hilton'un "Double Tree" markasının geleceğini yazmıştık. Ancak Hilton ile anlaşma bozulmuş.


Niziplioğlu Group, Accor Grubu'nun Mercury markasıyla el sıkışmış. Otel 2014 yılında hizmete girecekmiş. Bu arada grubun otel yatırımı Topkapı'daki ile sınırlı olmayacakmış. İkinci otel için Şişli düşünülüyormuş. 


Ömer ve Kemal Niziplioğlu kardeşlere ait olan Niziplioğlu Group, piyasada Elit Lotus Evleri ve Elit Lotus Villaları'yla biliniyor. 

Para...