03 / 05 / 2024

Termal ve Hidroterapi Oteli temel atma töreni

Termal ve Hidroterapi Oteli temel atma töreni

Eskişehir'de yapımına başlanacak olan Turistik Termal ve Hidroterapi Otel projesi temel atma törenine 21 Haziran Perşembe günü Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca'da katılacak

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

2023'e kadar 20 termal kent kurulacak!

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Şişli'de açıldı. 

Avrasya Termal Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Termal Turizm ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Termal ve Hidroterapi Oteli temel atma töreni Haberi

Termal ve Hidroterapi Oteli temel atma töreni

Yurtiçinde yeni projelere imza atmaya hazırlanan Polimeks İnşaat, Eskişehir’de yapımını üstlendiği Turistik Termal ve Hidroterapi Otel projesi ile kentin ilk turistik termal ve hidroterapi oteli projesini hayata geçiriyor.


Polimeks İnşaat, Turistik Termal ve Hidroterapi Merkezi’nin temelini atmak, şirketin gelecek dönem beklenti ve hedeflerini paylaşmak için Eskişehir'e gezi düzenliyor.


Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca’nın da katılacağı gezi 21 Haziran Perşembe günü...