04 / 05 / 2024

termo teknik Ali Oraloğlu

termo teknik Ali Oraloğlu

Panel radyatör ihracatında 6 yıl üst üste birinci olan Termo Teknik, Dünyanın en büyük ısıtma-soğutma sistemleri, banyo,enerji ve yenilenebilir enerji fuarı Frankfurt ISH’ya 9. kez katılıyor

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Alhan Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhan Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Alihan Feyruz Ekşi ve Feyruz Ali Ekşi ortaklığında kuruldu.

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ali Evin ve Mehmet Akif Üzüm ortaklığında kuruldu.

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız, Halil Yıldız ve İbrahim Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekbaş tarafından kuruldu.

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kaygusuz ve Ali Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İlker Sınar, Alaettin Levent Danışman ve Ali Rıza Bekem ortaklığında kuruldu.

termo teknik Ali Oraloğlu Haberi

termo teknik Ali Oraloğlu

İngiliz Ideal Stelrad Group (ISG) şirketinin iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, 12-16 Mart tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenen ve Dünyanın en büyük ısıtma-soğutma sistemleri, banyo, eneri ve yenilenebilir enerji fuarı niteliğinde olan Frankfurt ISH 2013’e, ISG’inin 240 m2’lik standı içinde katılıyor.

Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu,Termo Teknik’in, MESSE organizasyonlarından birisi olan Frankfurt ISH Fuarı’nda ısı verimliliği son derece yüksek, çevreye duyarlı, panel radyatör ürünleri ve kombileri tanıtacağını, Termo Teknik teknolojisinin bir kez daha ziyaretçilerle buluşacağını söyledi. 

Termo Teknik’in  geçtiğimiz 6 yılda Türkiye’nin panel radyatör ihracatı birincisi olduğunu  hatırlatan Oraloğlu, ihracata yönelik üretim yapan bir kuruluş olarak uluslararası etkinliklerin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek  şunları söyledi:

“Termo Teknik, uluslararası standartlarda üretim yapan ve üretiminin yüzde...