05 / 05 / 2024

Terrace Park ilk termal konut projesi

Terrace Park ilk termal konut projesi

Almanya ve İngiltere ortaklı Immotrrust İnşaat, Türkiye' nin ilk termal konut projesi Terrace Park' ı Eskişehir'de satışa sundu. Terrace Park, şehir merkezine 10 dakikalık mesafede konumlanıyor...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'na ilk iptal davası Ankara'dan!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali için ilk dava Ankara'dan açıldı. Dava dilekçesinde ihalenin iptali istendi.

Gayrimenkul Sertifikası ilk Park Mavera'da uygulanacak!

Gayrimenkul Sertifikası uygulamasının ilk örneği TOKİ’nin öncülüğünde Makro İnşaat’ın Park Mavera projesinde gerçekleştirilecek.

Bandırma'ya dünyanın ilk mimarlık temalı parkı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesine Dünya ve Türkiye’nin ilk mimarlık temalı parkını yapmak istediklerini belirtti.

Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açılıyor!

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Antalya Dokuma Park'ta ilk etap açıldı!

Dokuma Park'ta ilk etap açıldı Antalya'da 13 yıl önce kapanan Dokuma Fabrikası'nda Kepez Belediyesi'nin 'Dokuma Park' projesinin ilk ayağını oluşturan 70 bin metrekarelik kent parkı, törenle açıldı.

Ordu Skate Park için ilk kazma vuruldu!

Kısa bir süre önce ihalesini gerçekleştirerek gençlere yeni bir spor alanı oluşturmak için ilk adımı atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kaykay pistinin (skate park) inşaat çalışmalarına başladı.

Ordu Çikolata Park için ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; bir süre önce ihale edilen ve yer teslimi yapılan Çikolata Park Projesi’nde, yüklenici firmanın ilk kazmayı vurarak çalışmalara başladığını söyledi.

Terrace Park ilk termal konut projesi Haberi

Terrace Park ilk termal konut projesi

Almanya ve İngiltere ortaklı Immotrrust İnşaat, Türkiye'nin ilk termal konut projesi Terrace Park'ı Eskişehir'de satışa sundu. Avrupa ve Amerika'da birçok projeye imza attıktan sonra 2009 yılında Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarına başladıklarını ve İstanbul, Gelibolu ile Eskişehir'de inşaat projelerine devam ettiklerini belirten Immotrrust İnşaat AŞ CEO'su Selim Kuzu, 290 adet konuttan oluşan projenin toplam yatırım miktarının 100 milyon TL olduğunu açıladı. 


Selim Kuzu, "Bu proje Türkiye'de bir ilk olacak. Konut projeleri içinde termal olmuyor, devre mülklerde oluyor. Bu proje ise hayatımızı bitmeyen bir tatile çevirecek" dedi. Proje hakkında bilgi veren Kuzu, "26 bin 429 metrekare alanda, yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan Terrace Park, şehir merkezine 10 dakikalık mesafeye karşın şehrin gürültüsünden uzak, temiz havalı ve yeşilliklerle bezeli bir ortamda konumlandırıldı. Eskişehir'in...