19 / 05 / 2024

Teşhis

Teşhis

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Teknik ve Ekipmanları Fuarı'na (EXPOMED-2014) katıldı...

Ömer Bulut: Kentsel dönüşümde herkes sorumluluktan kaçıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada kentsel dönüşümde sıkıntı yaşanan riskli binalarla ilgili “Burada herkes sorumluluktan kaçıyor. Yerel yönetimlerin sorumluluğu aslında bu işte daha fazla. Çünkü hastalık neyse onu önce teşhis etmek gerekiyor” diye konuştu.

Apartman dairesinde tıp merkezi açılmasına izin verilmeyecek!

Ayakta teşhis ve tedavi yapılan özel sağlık kuruluşlarının tesis, hizmet ve personel standartlarını yükseltmek amacıyla hazırlanan yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bezmialem Üniversitesi'nde sporcular için sağlık merkezi açıldı!

Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.

Adana'ya dev hastane yatırımı!

Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Sağlık Kampüsü'nde 182 yataklı Onkoloji Hastanesi, 185 yataklı Kardiyoloji Hastanesi, 299 yataklı Genel Hastane ile bu hastanelerin ortak Teşhis ve Tedavi Hastanesi bulunuyor. Orta Doğu için ciddi bir hizmet olacak Adana'ya başka ülkelerden hastalar gelecek''dedi.

Şekeroğlu, Kudüs'te çıkan özel taşlarla bina inşa ediyor!

Konyalı işadamı Ahmet Şekeroğlu, Kudüs’te çıkan özel taşlarla, ecdadın miras bıraktığı binaların havasını yaşatacak yapılar inşa ediyor. Tamamı taştan binalar, tarihi bir his uyandırıyor

Bire 1 Life Yapı Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bire 1 Life Yapı Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlahi Erdoğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Vahdet Caddesi, Teşhis-Pelit Sokak'ta kuruldu.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Konya Karatay KETEM açılıyor!

Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne tahsis edilen bina, yapılan yeni tadilatın ardından, 74 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) olarak Karataylı’ya hizmet verecek.

Ordu KETEM açıldı!

Ordu’nun Ünye ilçesinde 15 Ekim tarihinde faaliyete başlayan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) açılışı yapıldı.

Bursa İnegöl'e KETEM yapılıyor!

Bursa'da 4'ncüsünün İnegöl'e yapılması hedeflenen İnegöl Yaşam Merkezinin içinde faaliyet gösterecek Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yaşam Merkezinden önce hizmete alınacak.

Kütahya Tavşanlı'ya sağlık kompleksi yapılacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, içerisinde aile sağlığı, ağız ve diş sağlığı ve kanser erken teşhis merkezleri ile 112 acil istasyonu bulunacak olan Tavşanlı Sağlık Kompleksi’nin yatırım programına alındığını bildirdi.

KETEM'in ikinci şubesi Gaziantep'te açıldı!

Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) ikincisini Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Gaziantep Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Üniversite Bulvarı’nda açıldı.

Özel hastane bahçesinde gözlükçü açılamayacak!

Sağlık Bakanlığı’nın, “Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”i Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Özel hastanenin bahçesinde gözlükçü açılamayacak...

Teşhis Haberi

Teşhis


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Seçim ve sandık sonuçlarına baktığımızda, son derece sağlıklı, yine istikrardan yana, sandığın ve milli iradenin hukukundan yana, geleceğe güvenle bakma anlamında, bütün o fırtınalara rağmen, son derece sağlıklı, saygın bir yapıyla bugün gelecek planlarımızı yapabiliyoruz"


Bakan Müezzinoğlu, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Teknik ve Ekipmanları Fuarı'na (EXPOMED-2014) katıldı.


Açılışta konuşan Mehmet Müezzinoğlu, sağlığın, bireyler, toplum ve gelecek için önemli olduğunu söyledi. Bilimsel gelişmelerin en hızlı olduğu alanlardan birinin sağlık alanı olduğunu aktaran Müezzinoğlu, "Bilimsel gelişmelerin dinamiklerini iyi takip eden, buna öncülük yapan bir anlayışı ve vizyonu yakalamak bizlerin sorumluluğu. Türkiye, bu anlamda önemli bir süreci geride bıraktı" dedi.


Türkiye'nin son 12 yıllık sürecini de değerlendiren Müezzinoğlu,...