29 / 04 / 2024

tesisat mühendisi iş ilanı

tesisat mühendisi iş ilanı

Kuzu Grup Mardin ve Siirt 300 yataklı hastane inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere, ince işler saha uygulaması için mimar, saha mühendisi, inşaat mühendisi, saha uygulaması için elektrik tesisat mühendisi arıyor...

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

İnşaat Mühendisi Mesut Işık 25 yıl sonra ameliyat oldu!

25 yıldır böbreğindeki taşla yaşayan İnşaat Mühendisi Mesut Işık,  Üroloji ve Androloji Uzmanı Op.Dr. Evren Işık’ın gerçekleştirdiği ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Filistinli inşaat mühendisi Majd Mashhawari'den inşaat sorununa çözüm!

Filistinli genç inşaat mühendisi Majd Mashhawari, “Green Cake” adını verdiği ve atıklardan üretilen tuğlalar ile Filistin’de yaşanan inşaat sorununa çözüm getiriyor...

İnşaat mühendisliği Kasım 2017'de en çok aranan pozisyon oldu!

Yenibiriş‘in 2017 Kasım verilerine göre en fazla aranan ilk beş pozisyon inşaat mühendisliği oldu.  İnşaat mühendisliğini inşaat teknikeri, elektrik mühendisi, yönetici asistanı takip etti.

Milli Tren Projesi için 30 mühendis alınacak!

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü, Milli Tren Projesi'nde istihdam edilmek üzere 30 mühendisi işe alacak. Mühendis alımı için yazılı ve sözlü sınav yapılacak.

Yüksek İnşaat Mühendisi Altan Bakay vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Altan Bakay vefat etti. Bakay için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti!

İTÜ 1956 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti. Aysan için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

tesisat mühendisi iş ilanı Haberi

tesisat mühendisi iş ilanı


Kuzu Grup Mardin ve Siirt 300 yataklı hastane inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere teknik personel arıyor. Başvurularda tercihen hastane inşaatlarında tecrübe şart. İnce işler saha uygulaması için mimar, saha mühendisi, inşaat mühendisi, saha uygulaması için elektrik tesisat mühendisi alınacak.


İlanın detayı için