21 / 05 / 2024

TETSİAD 2016 kış trendleri

TETSİAD 2016 kış trendleri

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), ev tekstilinde 2016 kış trendlerini belirledi. Evlerinde bu yıl özellikle yenilik arayanlar için geometrik desenler kurtarıcı oluyor.

1936'da Atatürk'ün yaşadığı iki köşk tamir edilmiş!

1936 yılında Diyarbakır'da yer alan ve Atatürk'ün kaldığı iki köşk olan, Semanoğlu ve Pamuk Köşkleri belediye tarafından tamir edilmiş.

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

Çeyrek altın rekor kırdı! En fazla üretilen altın oldu! Tam tamına bu kadar çeyrek üretildi!

Türkiye'nin çeyrek altın üretimi rekor kırdı. En fazl üretilen altın olarak gündemde adı sıkça geçen çeyrek altın tam tamına bu kadar üretildi.

6 adımda küçük dairelerinizi şık ve ferah bir hale getirin!

Küçük dairelerin dekorasyonu, bazen oldukça zorlayıcı bir süreç olabilir. Ancak doğru dekorasyon fikirlerini uygulayarak, küçük bir alanı daha ferah, şık ve kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Altın fiyatlarında geri adım! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan acil baksın! 7 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın başından itibaren aralıksız her gün yükselirken bugün bir adım geri attı. Altın fiyatları bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki altın neden düştü? Bugün gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? Sorular merak ediliyor. İşte 7 Ekim 2022 altın fiyatları...

Çocuk başına 1.300 TL kırtasiye yardımı! Kaçırmayın

Çok çocuklu aileleri için bir yardım paketi oluşturuldu. Anne ve babaların her okul dönemi yaşadığı sıkıntıyı hafifletmek için hazırlanan yardım paketine ulaşmak için E-Devlet üzerinden bir başvuru yapmanız gerekiyor.

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ali Ersan Işık tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 190'ıncı defa yıktı!

Yıkımlarına devam eden İsrail güçleri, Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünü 190. defa yıktı...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 186'ncı defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'ndeki Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünü 186'ncı defa yıktı...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 185'inci defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 185'inci kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 184'üncü defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 184'üncü kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

TETSİAD 2016 kış trendleri Haberi

TETSİAD 2016 kış trendleri

Türkiye’de ev tekstili sektörünün nabzını tutan TETSİAD, bu kış evinde enerji veren tonlar yakalamak isteyenler için, ev tekstilinin 2016’ya hangi renklerle giriş yapacağını açıkladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeniliğin, rahatlığın ve fonksiyonelliğin öncelikli tercih olmasının yanı sıra, sade sevenler için toprak tonları; yenilik ve hareketlilik arayanlar içinse mavi ve tonları evlere yansıyor.

Geometrik desenler ve ince detaylar kışa damgasını vuruyor

Bu yıl evlerde geometrik desenler ve ince detayların ağırlıklı olarak tercih edildiğini ifade eden TETSİAD Başkanı Yaşar Küçükçalık: “Tüketicileri rahat hissettirecek ve güven verecek temaları bu yıl da evlerde göreceğiz. Geometrik desenler sayesinde yatak örtülerinden perdelere; tüllerden bornozlara kadar hemen hemen her ürün grubunda hem dinamik hem de sade ve modern bir tarz hâkim olacak. İnce detaylar dediğimiz,...