21 / 07 / 2024

Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'da yapımı tamamlanan 155 eğitim tesisinin toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tesislerin hayırlı olması temennisini dile getirdi.

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Pursaklar Belediyesi'nden 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Tevfik İleri Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Konya-Karaman YHT'nin test sürüşleri yıl sonu başlıyor!

İç Anadolu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak Konya-Karaman-Mersin hızlı tren hattının ilk etabı olan Konya-Karaman bölümünün test sürüşleri bu yıl sonunda başlıyor.

Mobilya AVM’leri geliyor!

Mobilya için yeni bir satış kanalı olarak Mobilya AVM’leri geliyor. Mobilya AVM'leri ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası, Berlin ve İran'da açılacak.

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.

Esenyurt Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi açıldı!

Esenyurt’ta eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslikli "Abdülkadir Aksu Anadolu Lisesi"nin resmi açılışı yapıldı. Aksu, adını taşıyan okulun açılış kurdelesini Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu ile birlikte kesti.

Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yeni spor alanı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, yapımına kısa bir süre önce başlanılan Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Alanı yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirdi.

Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik dev proje!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik 3 bin 306 tesisten oluşacak yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Eroğlu, "Güneydoğu Anadolu'da GAP projesi var. Orta Anadolu'da da bu tesisleri tamamlayacağız" diye konuştu.

Mali Vinç İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mali Vinç İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarkan Karışmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi'nde kuruldu.

Doruk Ev Gereçleri ve Anadolu Üniversitesi’nden yeni iş birliği!

Candy ve Hoover markalarını bünyesinde bulunduran Doruk Ev Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Anadolu Üniversitesi ile iş birliğine imza attı.

Doğu Anadolu'daki HES projeleri ekonomiye 800 milyon dolar katkı sağladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 2003-2015 arasında hayata geçirilen HES projeleriyle ekonomiye 800 milyon dolar katkı sağlandı.

Yapımı tamamlanan 155 eğitim tesisi yarın açılacak!

Yapımı tamamlanan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 155 eğitim tesisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle yarın saat 10.30'da Ankara Tevfik İleri Anadolu Lisesinde düzenlenecek törenle açılacak.

Ankara'da 155 eğitim tesisi 18 Kasım'da açılıyor!

Yapımı Tamamlanan 155 Eğitim Tesisin açılışı 18 Kasım 2014 Salı Günü Saat 10:30 'da Ankara Tevfik İlleri Anadolu Lisesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberi

Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ankara'da yapımı tamamlanan 155 eğitim tesisinin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, imam hatip mezunlarının belli dönemlerde ciddi sıkıntılar yaşadığını kaydederek, "Bu kutlu mücadele artık sizin omuzlarınızda devam edecek, bu demokratik mücadele sizlerle verilecek" dedi.


Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, tesislerin hayırlı olması temennisini dile getirerek, 155 tesisin yapımına katkı veren hayırsever vatandaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür etti.


"İmam Hatipler çok değerli insanlar yetiştirdi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, törenin yapıldığı Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bütün olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin önemli mevkilerine, aralarında yakın çalışma arkadaşlarının da bulunduğu genç insanlar yetiştirdiğini belirtti.


Geçmiş dönmede bir kırılma noktası yaşandığını da anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbimden niyazım bir daha o günleri ülkemizde görmemizdir” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmam hatip okullarının kapılarındaki...