16 / 05 / 2024

Tevfik Yıldız kentsel dönüşüm

Tevfik Yıldız kentsel dönüşüm

İskenderun Belediyesi tarafından "Kentsel Dönüşüm ve Afet Riskli Alanla" konusunda seminer gerçekleştirildi. İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Yıldız, İskenderun'da 3 mahallenin afet riskinin yüksek olduğunu ifade etti..

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Haydar Alî Yıldız: Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'na dair tüm merak edilen konuları cevaplandırdı. Yıldız, "Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz. Okmeydanı, Tarlabaşı, Dolapdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor." dedi...

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Mamak, başkentin yükselen yıldızı oldu!

Kentsel dönüşümle Başkent’in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçeye gelen yatırımcıları yalnız bırakmıyor.

Samsun Kuzey Yıldızı projesinde son durum!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi Kuzey Yıldızı projesinin Yeni Mahalle’de gerçekleşecek 2. etap çalışmalarını yakından takip ediyor.

Canik Belediyesi, Kuzey Yıldızı projesinin 3. etabı için çalışmalara başladı!

Kuzey Yıldızı ile gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de projenin 3. etabı için çalışmalara başladı. Genç, vatandaşlarla işbirliği içerisinde yürütülen Soğuksu kentsel dönüşüm çalışmasının bölgenin değerini artıracağını söyledi.

Kuzey Yıldızı projesi ulaşım detayları!

Kuzey Yıldızı projesi ulaşım detayları haberimizin içinde yer alıyor. 700 bin metrekare alan üzerinde yayılan Kuzey Yıldızı Rekreasyon alanı Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içinde yer alıyor.

Kuzey Yıldızı Ankara projesi ulaşım!

Kuzey Yıldızı Ankara projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Kuzey Yıldızı Rekreasyon alanı projesi Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içinde bulunuyor.

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı açıldı!

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan "Kuzey Yıldızı" adlı rekreasyon alanına ilişkin açıklama yaptı.

Kuzey Yıldızı Ankara yarın açılıyor!

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Başkent'in dokuzuncu rekreasyon alanı " Kuzey Yıldızı ", yemyeşil ve ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyüleyecek.

Canik Kuzey Yıldızı 2. etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan ve toplam 383 dönüm alanda 2 bin 688 konuttan oluşan Kuzey Yıldızı'nda 2. etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor

Tevfik Yıldız kentsel dönüşüm Haberi

Tevfik Yıldız kentsel dönüşüm

İskenderun Belediyesi tarafından "Kentsel Dönüşüm ve Afet Riskli Alanla" konusunda seminer gerçekleştirildi.


İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Yıldız, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun hakkında muhtarlara ve vatandaşlara genel bilgilendirme yaptıklarını belirtti. İskenderun'da 3 mahallenin afet riskinin yüksek olduğunu ifade eden Yıldız, konu hakkında mahalle muhtarıyla istişare yaparak süreci takip ettiklerini kaydetti.


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Burak Rifaioğlu da kentte sorunlu alanların belirlenerek sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi gerektiğini dile getirdi.

 Kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesi ve ekonomik ömrünü doldurmuş binaların yeniden yapılarak olası doğal afetlerde oluşacak zararların en aza indirilmesi gerektiğini vurgulayan Rifaioğlu, vatandaşların bu konuda bilinçlenmesinin önemli olduğunu sözlerine ekledi. Şehir plancısı Volkan Rıkınoğlu ise...