28 / 04 / 2024

Tezcan Karakuş Candan kimdir

Tezcan Karakuş Candan kimdir

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, devam eden Anıtkabir tartışmalarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Yeni yapılar için rejim değişikliğine gidiliyor!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, 16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin açıklamalar yaptı. Candan, simgesel yapılarının yıkıldığını ve yeni inşa edilen okul, hükümet konağı, adalet sarayı gibi yapılar için rejim değişikliğine doğru gidildiğini belirtti.

Ankara'da yapılması planlanan 2 proje durduruldu!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, basın toplantısı düzenledi. Candan, Ankara'da yapılması planlanan 2 projenin yürütmesinin durdurulduğunu açıkladı.

İller Bankası binası yıkılacak mı?

Mimarlık örgütleri, yıkım tehdidiyle karşı karşıya kalan Ulus'taki Cumhuriyet Dönemi kültür mirası İller Bankası Binası için kaygı duyduklarını belirterek, herkesi İller Bankası'na sahip çıkmaya çağırdı.

Tezcan Candan: Askeri alanlar imara açılmamalı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Yeşil alanları barındıran askeri alanların imara açılması tam bir katliam olur” dedi.

Kent planlaması halkın isteğine göre yapılmalı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi yaptığı basın açıklamasıyla rant üzerine kurulan kentlerin artık yönetilemez hale geldiğini söyledi. Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan, kent planlamasının halkın isteğine göre yapılması gerektiğini belirtti.

Tezcan Karakuş Candan, Ulus planıyla ilgili açıklama yaptı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Ulus Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na açtığı davada hazırlanan bilirkişi raporunun ayrıntılarını paylaştı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Tezcan Karakuş Candan kimdir?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyesi olan Tezcan Karakuş Candan, Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 1989 yılında mezun oldu. Candan, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanlığına yeniden seçildi.

Ankara Mimarlar Odası'nın 44. Olağan Genel Kurulu seçimleri bugün!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Olağan Genel Kurulu dün başladı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Dönem Olağan Genel Kurulu bugün yapılacak seçimlerle devam edecek. Seçimlerde 2 liste yarışacak.

AOÇ arazisinde ABD elçiliği olamaz!

Atatürk Orman Çiftliği arazisi iken eğitim alam olarak Gazi Üniversitesine devredilen Çukurambar da bulunan 29095 ada 1 parsel, önce TOKİ'ye oradan da ABD Büyükelçiliği'ne devredilmişti.

Tezcan Karakuş Candan AOÇ planını değerlendirdi!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Bu alanın Atatürk tarafından kamusal alan olarak kullanılması vasiyet edilmiş. Ancak, her tür karara rağmen burayı hukuksuz bir biçimde rant alanına çevirmekte ısrarcılar” dedi.

Nevşehir'de siluet bozan oteller mühürleniyor!

UNESCO'nun Dünya Miras Listesi'nde bulunan Nevşehir Uçhisar'da yapılan otel inşaatları Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı. Mühürlemenin reddine açılan davada ise mahkeme mühürlemeli kararı verdi.

Melih Gökçek'ten İmrahor Vadisi iddialarına cevap!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ın, İmrahor Vadisi’ndeki Boğaz Projesi’ne ilişkin açıklamalarına sert tepki göstererek meydan okudu...

Mimarlar Odası Başkanı AOÇ'deki yapılaşma yağmasını değerlendirdi!

Mimarlar Odası Başkanı AOÇ'deki yapılaşma yağmasını değerlendirdi. Mimarlar Odası Ankara Şubesi, başkentte yanlış imar uygulamaları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile amansız bir mücadeleye girmiş durumda.

Tezcan Karakuş Candan kimdir?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan kimdir? Tezcan Karakuş Candan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karakuş tarafından kuruldu.

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Candan Group İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candan Group İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Olhan ve Kasım Olhan ortaklığında kuruldu.

Mimarlar Odası'ndan SİT alanlarına bina yapılmasına ilişkin açıklama!

Mimarlar Odası, 1. Derece SİT alanı olan Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşasına karşı açtığı davayı kazandı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Candan Geri Kazanım Anonim Şirketi kuruldu!

Candan Geri Kazanım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ceylan Candan tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan AOÇ arazisindeki kiralamaya tepki!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, tarihi birinci derecede sit alanı içerisinde yer alan 1.412 metrekarelik Atatürk Orman Çiftliği arazisini açık ihale usulüyle kiralığa çıkardı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Karakuş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Karakuş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rojat Karakuş tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Tezcan Karakuş Candan kimdir Haberi

Tezcan Karakuş Candan kimdir


Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, devam eden Anıtkabir tartışmalarına ilişkin açıklamalar yaptı. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 Nazım İmar Planı'na dikkat çeken Candan, "2023 Nazım İmar Planı'na göre Anıtkabir küçülüyor. Konut alanı oluyor. Spor tesisinin altı, yeraltı otoparkı olabilir. Anıtkabir'in karşısında 40 bin metrekarelik otopark olma ihtimali var. 100 bin metrekare alan konut alanına dönüştürülüyor. Plana göre Muhafız Birliği'nin bulunduğu alan tamamen konut alanına geçmiş durumda. Bunu kabul etmiyoruz ve bunlar için yeni bir hukuksal sürecin başlatılmasını öngörüyoruz" şeklinde...