17 / 05 / 2024

TG Kandilli Gayrimenkul adres

TG Kandilli Gayrimenkul adres

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur yeni şirket kurdu. TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL Hikmet Atalay ve Kadir Ötgüç ortaklığında kuruldu.

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Erden Timur yeni şirket kurdu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur yeni şirket kurdu. TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kandilli'de 18.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kandilli Mahallesi, Rıhtım yolu mevkiinde yer alan kat mülkiyetli gayrimenkul 18 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Nef Kandilli nerede?

 Nef Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kandilli nerede yer alıyor? İşte cevabı...

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Nef Kandilli satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen projede teslimler 2020'de yapılacak. 

Nef Kandilli 2020'de teslim!

Nef Kandilli 2020'de teslim edilecek. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirilen projede boğaz manzarasına hakim daireler yer alıyor.

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Kandilli'ye Nef geliyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Kandilli Projesi'nde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

NEF Kandilli ev fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki, NEF Kandilli ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı!

Timur Gayrimenkul imzası ile yükselen Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Toplam 406 daireden meydana gelen projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor..

NEF Kandilli ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Peki NEF Kandilli ne zaman teslim?

NEF Kandilli Luxury Living fiyat listesi 2018!

NEF Kandilli Luxury Living fiyat listesi 2018 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.

TG İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TG İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gökhan Şaban Kosif tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TG Kandilli Gayrimenkul adres Haberi

TG Kandilli Gayrimenkul adres

TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erden Timur, Musa Timur, Nuh Hakan Oflazer ve Selçuk Burçak Çelik tarafından kuruldu. 

En zengin 100 Türk’ün sıralandığı “Forbes 100" listesine giren Erden Timur yeni şirketini 50 bin TL'ye açtı. Timur, TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi'nde arsa, arazi mesken ve işyeri niteliğinde her türlü gayrimenkulün inşası, ihyası, satın alınması, kiralanması, işletilmesi gibi faaliyetlerde bulunacak.

Erden Timur kimdir?

36 yaşındaki Erden Timur, 2010’da İstanbul’a gelerek kurduğu Nef ile yazdığı başarı hikayesiyle tanındı. Yarattığı Foldhome ve Foldoffice konseptleriyle sektöre birçok ilk kazandıran Timur, 1982 yılında Mersin’de doğdu.

Orta öğrenimini Tarsus Amerikan Koleji’nde tamamlayan Timur, 2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından London School of Economics’te...