28 / 04 / 2024

THBB Başkanı Yavuz Işık

THBB Başkanı Yavuz Işık

THBB Başkanı Yavuz Işık, 2015’in ilk 10 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yeni konut satışlarındaki artış oranının yüzde 11’e yakın olduğunu açıklayarak sektörün 2016’ya hızlı bir giriş yapmasının beklendiğini belirtti.

Türkiye Hazır Beton Birliği atıkları geri dönüştürüyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), hazırladığı “Kentsel Dönüşüm Projeleri Kapsamında Oluşan İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Hazır Beton Sektöründe Yeniden Kullanım Potansiyelinin Araştırılması Ar-Ge Projesi” ile kentsel dönüşüme büyük katkı sağlıyor

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

İnşaat sektörü Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabilir!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada inşaat sektörünün hem büyüme konusunda hem de Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabileceğini söyledi.

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İnşaat sektöründe hareketlilik başladı!

Hazır Beton Endeksi; inşaat sektöründe 16 aylık bir aradan sonra hareketliliğin başladığını gösteriyor. Hazır betonun stoklanmadığını söyleyen Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, “Üretimin artması inşaatın hızlandığı anlamına gelir" dedi.

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türk Hazır Beton Sektörü, Avrupa’ya liderlik etmeye devam ediyor. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, yeniden Avrupa başkanlığına seçildi.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Yavuz Işık: Her yıl 700 bin konutun yenilenmesi gerekiyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, her yıl 700 bin konutun yenilenmesi gerekiyor." dedi

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı oldu!

Güvenli ve dayanıklı yapıların inşası, standartlara uygun beton üretilmesi ve kullanımı için çalışmalarını sürdüren Türkiye Hazır Beton Birliği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı seçildi.

Yavuz Işık: İnşaatlarda KGS belgeli kaliteli hazır beton kullanılmalı!

THBB Başkanı Yavuz Işık, KGS belgeli denetim kalitesine sahip beton kullanarak depremi az hasarla atlatmanın mümkün olduğunu bildirdi.

65 ülkenin başkonsolosu Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

İBB Başkanı Topbaş: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü anıtsal bir nitelik taşıyor. Bu köprü insanları ve kıtaları buluşturduğu gibi aynı zamanda yapısal ve teknik özelliği bakımından da bir mühendislik harikası" dedi.

THBB'nin 29. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)’nin 29. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 19 Mart 2016 tarihinde İstanbul’da Birlik merkezinde yapıldı. Açılış konuşmasını THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptı.

THBB Başkanı Yavuz Işık Haberi

THBB Başkanı Yavuz Işık

İki seçim ve sıcak para baskısına rağmen inşaat sektörünün ivmesini kaybetmediğini belirten Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık,yılın son çeyreğine yeni konut satışlarında %13’lük artış ile girildiğini ve 2015 yılının son çeyreğinde de konut yapımında ve satışında hareket beklediklerini açıkladı.


Yavuz Işık, bu yılın ilk 10 ayında yeni konut satışının geçen yıla göre %11 artarak 473.659 olarak gerçekleştiğini, geçen yılın aynı döneminde ise bu rakamın 427.582 olduğunu belirtti. Seçim sonrası istikrar ortamının getireceği canlanma ile birlikte üçüncü çeyrekte yaşanan daralmaya rağmen Kasım ayından itibaren inşaat sektörüne ilişkin öncü göstergelerin pozitife döndüğünü belirten Işık, şunları söyledi:


“Yılın ilk on ayındaki rakamsal göstergeler, inşaat ve hazır beton sektörünün 2016 yılına hızlı bir giriş yapacağının sinyallerini veriyor. Yılın 3. çeyreğinde yeni konut...