02 / 05 / 2024

The 13 Macau

The 13 Macau

Dubai ve Macau arasında yaşanan “lüks otel” mücadelesine son noktayı Macau’da açılması planlanan “The 13” isimli otel koydu.

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi açıldı

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi Fatih’te 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Fadıl Büyükdağ tarafından açıldı.

The Superior Suites'te aylık 13 bin TL kira gelir garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul aylık 13 bin TL kira gelir garantisi sunuyor.

Pendik The Holl fiyat bilgisi!

Pendik The Holl fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 13 bin metrekare satılabilir alanı bulunan  projede home ofis, residence ve ofis bulunuyor. 

SBE16 İSTANBUL Konferansı 13-15 Ekim'de!

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek olan SBE16 İSTANBUL Konferansı’na çok az bir süre kala konferans detayları da hızla şekillenmeye devam ediyor.

Macau The 13 Hotel 2017'de açılacak!

Dubai ve Macau arasında yaşanan “lüks otel” mücadelesine son noktayı Macau’da açılması planlanan “The 13” isimli otel koydu.

The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Görkem Karadağ ve Mücahit Akbayır ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Tahincioğlu, Sign of the City Awards’tan 2 ödül aldı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 5 projesiyle, 7 kategoride 13 başvurusu finale kalan Tahincioğlu, 2 ödülün sahibi oldu.

The İstanbul Veliefendi tanıtım ofisi!

The İstanbul Veliefendi tanıtım ofisi telefon numarası 0212 558 13 13. Dairelerin 1 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede toplam 486 tane daireye yer veriliyor.

The Galliard Etiler'de açılıyor!

Etiler’ in yeni dinamizm merkezi The Galliard, 13:00-17:00 saatleri arasında pazar keyfine ev sahipliği yapıyor. “Wine & Pasta Sundays” konseptiyle The Galliard, pazar keyfinize lezzet katacak.

13. Gayrimenkul Zirvesi Sonuç Bildirgesi yayınlandı!

Gayrimenkul Zirvesi, 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus’da gerçekleştirildi. Bu yıl 13.’sü düzenlenen olan Gayrimenkul Zirvesi’nde 2013 yılı değerlendirilirken 2014’ün yeni rotası çizildi.

Gayrimenkul Zirvesi 13 sektörün önemli isimlerini bir araya getirdi!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen en önemli platform olan Gayrimenkul Zirvesi’nin 13’cüsünü “Zirve Burası” konsepti ile 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus’da gerçekleştirdi...

Gayrimenkul devleri, 13. Gayrimenkul Zirvesi 'nde buluşuyor!

Türkiye 'nin Gayrimenkul Platformu GYODER 'in 2000'den bu yana düzenlediği ve Gayrimenkul Zirvesi'nin 13'üncüsü bu yıl 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus'da gerçekleştirilecek.

13'üncü Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli platformu olan Gayrimenkul Zirvesi' nin 13'cüsünü "Zirve Burası" konsepti ile 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus'da gerçekleştirmeye hazırlanıyor...

The 13 Macau Haberi

The 13 Macau

Lüks otel mücadelesine son noktayı Macau’da açılması planlanan “The 13” isimli otel koydu. Çinli milyarder Stephen Hung’un inşa ettiği otelin her bir odasının maliyetinin 7 milyon dolar. 2017 yaz mevsiminde açılması planlanan otel 200 villalı suitlerden oluşuyor. 24 saat açık büfe hizmeti, odaya özel asansör sistemi, barok döşemesi, Rolls-Royce marka araçlarla transfer hizmetleri ve ultra lüks kumarhanesiyle hizmete girecek otelde bir gece konaklama ücretinin 100 bin doları bulacağı açıklandı.