03 / 05 / 2024

The Ascott imza töeni

The Ascott imza töeni

Yerli ve yabancı markaları buluşturacak olan Maslak 1453’te ilk imzalar atılıyor. İnşaatın tamamlanmasına kısa bir süre kala, Maslak 1453’te iki kule sahibi Abduljawad Holding, The Ascott Limited ile anlaştı.

The Economist'ten Kahramanmaraş depremi analizi: İmar affı durumu kötüleştirdi!

The Economist, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 şehri etkileyen depremden sonra Türkiye'deki inşaat endüstrisi ile ilgili bir analize imza attı. Analizde, imar affının durumu kötüleştirdiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

The BO Viera projesi satışta! Yeni Proje!

BESA Grup, Bodrum’da 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana gelen The BO Viera projesine imza atıyor...

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

The Savoy Residence Tekirdağ ilklere imza atacak!

Sender İnşaat, Trakya'nın en büyük inşaat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. The Savoy Residence Tekirdağ, Trakya'nın ilk gerçek rezidans projesi olacak...

The Chesme Executive: Çeşme’nin siluetinde modern bir imza!

Geniş ve yeşil terasları, eşsiz deniz manzarasıyla sıra dışı bir mekânda yaşama olanağı sunan ve aralık ayında tamamlanması planlanan The Chesme Executive ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

The Ascott Limited Türkiye'de otel açacak!

Asyalı turizm zincirlerinin Türkiye'deki rekabetine Singapurlu Temasek de katılıyor. Temasek'in gayrimenkul şirketi CapitalLands, Ascott markasıyla Türkiye'de turizm yatırımı yapacak.

Maslak 1453'ün Abduljawad Holding ile anlaşmasının imzaları atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 20l3'te iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imzaları atıldı.

Maslak 1453'te imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans isletmecilerinden The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi.

The Ascott imza töeni Haberi

The Ascott imza töeni

Yerli ve yabancı markaları buluşturacak olan Maslak 1453’te ilk imzalar atılıyor. İnşaatın tamamlanmasına kısa bir süre kala, Maslak 1453’te iki kule sahibi Abduljawad Holding, dünyanın en büyük residence işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı.


Seçkin markalara ev sahipliği yapmak üzere konumlanan Cadde 1453’ün de içinde bulunduğu Ağaoğlu Maslak 1453’te imza töreni 30 Ocak 2015 Cuma günü saat 08:30'da gerçekleşecek.


Program

Tarih: 30 Ocak 2015 Cuma


Yer: Maslak 1453 Tanıtım Ofisi


Saat: 08.30 Karşılama & Kahvaltı

           09.00 Basın Sohbet...