05 / 05 / 2024

The Hause Grubu projeleri

The Hause Grubu projeleri

12 yılda kafenin yanı sıra otel yatırımlarıyla da büyüyen The House Grubu, yurtdışına Bakü'den adım attı. Patron Ferit Baltacıoğlu, "Uruguay ve Brezilya'dan bile teklif alıyoruz" dedi

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

The Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı haberleriyle ilgili açıklama yaptı. The Ritz-Carlton, Istanbul Yönetimi, haberin gerçeğe aykırı olduğunu belirtti.

The House'un Türkiye başarısı Miami’ye açılıyor!

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki The House Hotels yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.

Arkas Terminal Del Golfo limanının projesine The Plan’dan ödül!

İtalya Terminal Del Golfo limanının yeniden yapımı için Arkas Holding Liman Hizmetleri Grubu tarafından hazırlanan proje, mimarlık ve tasarım alanında verilen The Plan Awards 2016’nın birincisi oldu.

The Marmara Grubu yatırımlarında New York’u seçiyor!

Habertürk Gazetesi yazarı olan Esen Evran bugünkü yazısında The Marmara Grubu'nun otel yatırımlarını anlattı. İşte The Marmara Collection CEO’su Hüseyin Öztürk'le bir araya gelen Evran'ın yazısı...

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.

The Luxury Collection ilk resort otelini Bodrum'da açıyor!

Starwood Grubu markalarından The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.

Aska 6'ncı oteli Best Western The President'i satın aldı!

Antalya merkezli Aska Oteller Grubu, Berlin'in köklü oteli Best Western The President'i satın alarak yurt dışına açıldı. Aska Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı.

Aska Oteller Grubu Berlin'de otel satın aldı!

Aska Oteller Grubu, Berlin'de 4 yıldızlı bir oteli satın alarak yurt dışına açıldı. Berlin'in köklü oteli Best Western The President, Aska'nın 6'ncı oteli oldu.

The Address Hotel ve Resindeces Türkiye'ye geliyor!

Emaar Turizm ve Eğlence Grubu'nun beş yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel ve Resindeces, Türkiye'ye geliyor. Emaar'ın Türkiye CEO'su Ozan Balaban çalışma sistemini anlattı...

The Hause Grubu projeleri Haberi

The Hause Grubu projeleri

2002'de üç arkadaş Canan Özdemir, Ferit Baltacıoğlu ve Ramazan Üren'in ortaklığıyla kurulan The House Grubu, her geçen gün büyüyen bir başarı hikâyesi olarak dikkat çekiyor. 12 yıl önce Nişantaşı'nda açtıkları küçük bir restoranla yeme-içme sektörüne adım atan grup, son olarak Bakü'yle yurtdışına açıldı. Grubun kurucu ortaklarından Ferit Baltacıoğlu, "Kafe ve otelcilik yatırımlarımız muhteşem gidiyor. Planladığımızın çok önündeyiz. Bundan cesaret alarak büyümeye devam ediyoruz. Brezilya ve Uruguay'dan bile teklif alıyoruz" dedi. Baltacıoğlu ile yatırımları ve büyüme planlarını konuştuk. 


 Biz sizi kafelerinizle tanıyoruz ama otel yatırımlarınızla da sessiz sedasız büyüyorsunuz. Kaç oteliniz oldu? 

2010'da Galata'da ilk otelimizi açtık. 4 yılda 4 otele ulaştık. Galata, Ortaköy, Nişantaşı ve Karaköy gibi gözde turizm merkezlerine odaklandık. Son olarak YDA İnşaat'ın Bomonti'deki yatırımının rezidans otel kısmı için...