17 / 05 / 2024

The Middle East Group Gayrimenkul adres

The Middle East Group Gayrimenkul adres

The Middle East Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Isam Khawla tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Mohammed J.J. Al-Obaıdı tarafından kuruldu.

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Mohammed J.J. Al-Obaıdı tarafından kuruldu.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

Middle East Hilal Alsaıkh İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Middle East Hilal Alsaıkh İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Allaeddin Dadouch tarafından kuruldu.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı feshedildi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'nın Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ortaklığını feshetti. 

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı kuruldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ile Yeşil GYO ile T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'nı kurdu...

AE Arma-Elektropanç, Orta Doğu’nun en büyük 5. müteahhit firması!

AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Teknik Müteahhitlik Firması” listesinde beşinci sırada yer aldı.

Kale, Kazablanka'da showroom açtı!

Kale Grubu, Mağrip bölgesinin en önemli kentlerinden Kazablanka'ya showroom açtı. Afrika'da MME (Moroccan Middle East Trading Agency) ile iş birliği yapan Kale Grubu, bu kıtadaki büyük projelerin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Teksan, hibrit jeneratörü ile ses getirecek!

Middle East Electricity Fuarı 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek. Enerji sektörünün dev firmalarının her yıl mutlaka yer aldığı fuarın bu seneki Gümüş Sponsoru Türkiye enerji sektörünün öncü firmalarından Teksan oldu.

AE Arma-Elektropanç, en büyük teknik müteahhitlik firmaları arasında!

Orta Doğu’daki faaliyetlerini artıran AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Müteahhitlik Firması” listesinde üçüncü sırada yer aldı.

Aksa Jeneratör Dubai'de elektrik fuarına katıldı!

Ortadoğu’nun en büyük elektrik fuarı Middle East Electricity 40. kez Dubai’de ziyaretçilere kapılarını açtı. 2-4 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Aksa Jeneratör yoğun ilgiyle karşılandı.

Akıllı Şehirler İnovasyon Zirvesi'ne 200'ü aşkın belediye başkanı katıldı!

United Cities and Local Governments (UCLG) Middle East and VVest Asia Section (MEWA) Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı Akıllı Şehirler İnovasyon Zirvesi, 26 ülkeden 200'ü aşkın belediye başkanının katılımı ile gerçekleşti

The Middle East Group Gayrimenkul adres Haberi

The Middle East Group Gayrimenkul adres

The Middle East Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Isam Khawla tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 


The Middle East Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa,sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...