02 / 05 / 2024

The Plan Awards 2016

The Plan Awards 2016

Iglo Architects, The Plan Awards 2016’da iki projesiyle finalist oldu. Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi ile Ortana Fabrika ve Yönetim Binası projeleri “Production” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohamed N.A.A.E tarafından kuruldu.

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Sign of the City Awards’da finale doğru!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne farklı değerler katarak 6. yılına gelen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasında büyük finale yaklaşılıyor. SotCA, 100’ü aşkın başvuru alarak 2019'da da büyük ilgi gördü.

Sign of the City Awards'ta en iyi projeler seçildi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Sign of the City Awards jürisi iki gün boyunca devam eden toplantılarla başvuruları değerlendirdi. En çok beğenen projeler, RE360 Gayrimenkul Buluşması kapanışında 11 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde açıklanacak.

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sign of the City Awards (SOTCA) için geri sayım başladı. Projelerin ödüllendirileceği yarışma Kıbrıs’ta tanıtıldı.

Gayrimenkul sektörü yine lokomotif olacak!

En önemli gayrimenkul platformlarından olan Sign of the City Awards'ta inşaat sektöründe değişimler ve yenilikler gösterilecek.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

The Plan Awards 2016 Haberi

The Plan Awards 2016

Iglo Architects, The Plan Awards 2016’da iki projesiyle finalist oldu. Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi ile Ortana Fabrika ve Yönetim Binası projeleri “Production” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.


Birbirinden farklı ölçek ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan Mimar Esen Akyar ve Mimar Zafer Karoğlu ortaklığındaki Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi ile Ortana Fabrika ve Yönetim Binası projeleri, The Plan ödüllerinde “Production” kategorisinde finalist oldu. Dünyaca ünlü İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından düzenlenen The Plan Awards’ta iki projesiyle finale kalan Iglo Architects, farklı ülkelerden 19 ayrı kategoride finalist olan projelerle yarışacak. Uluslararası duayen mimarlardan ve tasarımcılardan oluşan jüri tarafından 500’den fazla proje arasından seçilen finalistlerden kategori birincileri, hem jüri...