29 / 04 / 2024

Thodex sahibi

Thodex sahibi

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına kaçmasıyla ilgili başladığı serüvende sona geliniyor. Emniyet Özer'in yakalanmasının an meselesi olduğunu ifade etti. 

Thodex yolsuzluğuyla milyar dolarlık vurgun yapan Mehmet Fatih Özer'den son haber

Türkiye'nin en büyük kripto para yolsuzluğuna imza atan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, olay patladıktan sonra sırra kadem bastı. Özer'in son olarak Arnavutluk'ta olduğu ve peşine özel ekipler gönderildiği açıklandı ancak Özer'den hala bir haber yok!

Thodex vurgununda son durum!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Haziran'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun cevaplaması talebiyle Thodex soruşturmasıyla ilgili soru önergesi vermiş, Thodex'in sahibi Özer'in yurt dışına kaçmadan önce bakanlığa çağrıldığına ilişkin iddiaları sormuştu. 

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Thodex soruşturmasında yakalanan Zuhal Özer suçlamaları reddetti!

Sahibi Faruk Fatih Özer'in yaptığı vurgunla gündeme gelen kripto para borsası Thodex kripto borsası davasında şüpheli olan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer'in eşi firari Zuhal Özer, suçlamaları kabul etmedi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Yeni gözaltılar var!

Thodex vurgunu soruşturması hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Şirketinin sahibi Faruk Fatih Özer ile ilgili olduğu belirlenen bazı şüpheliler gözaltına alındı.  

Thodex'in sahibi Fatih Özer kaçışı planlamış! Detaylar belli oldu!

Thodex'in sistemlerini kapatıp 20 Nisan'da yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özerle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı...

Thodex dolandırıcılığında 8 şüpheliye ek gözaltı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Bu vurgun Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Yürütülen soruşturma kapsamında kripto para borsası Thodex dolandırıcılığında, 8 şüpheli için ek gözaltı süresi alındı...

'Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer yakalandı' iddiası!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yakalandığı iddia edildi.

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

400 bin kişiyi mağdur ettikten sonra Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanmadı. 

Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişilemiyor!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in toplamda 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddiaalarıyla beraber tartışmaların başladığı kripto para borsasında Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişim sağlanamıyor.

Fabrika patlamasında, işyeri sahibi tutuklandı!

Eskişehir Oto Tamirciler Sitesi'nde çıkan yangında 4 kişinin hayatını kaybettiği işyeri sahibi tutuklandı

Avrasya GYO, yönetimde söz sahibi olan personeli açıkladı!

Avrasya GYO, yönetimde söz sahibi olan personeli ve bağlantı kurulacak personeller hakkında açıklama yaptı

Akbank Büyük Kırmızı Ev, Anadolu halkını ev sahibi yapmaya gitti!

Akbank'ın elverişli koşullar ve özel avantajlar ile binlerce kişiyi konut sahibi yapan Büyük Kırmızı Ev'i Türkiye'nin dört bir yanında, ev sahibi olmak ve gayrimenkule yatırım yapmak isteyen binlerce kişiyle buluştu

Thodex sahibi Haberi

Thodex sahibi

Türkiye'de faaliyette bulunan kripto para piyasası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, geçtiğimiz hafta Türkiye'den kaçıp Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gittiği öğrenildi. Thodex sistemini kapatarak yurt dışına kaçan Özer'in 400 bin mağdur ve 2 milyar dolarla kaçtığı ortaya çıktı.

CNN Türk İstihbarat Şef Yardımcısı Fulya Öztürk, konuyla ilgili haberde 70 kişi için gözaltı kararı verilerek 62'sinin adliyeye gönderilmesinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldıklarını sözlerine ekledi.

Öztürk, 8 kişinin emniyetteki ifade sürecinin devam ettiğini ve emniyet yetkilileri tarafından verilen bilgilere göre Özer'in yakalanması için çalışmalarda bulunulduğu ifade edildi.

Öztürk, açıklamalarına şu şekilde devam etti: 
''Türk ekibi 5 kişiden oluşan 4 farklı ülkede araştırma yapan 4 teknik ekip kurulmuştu. Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya’da aranıyor. O ülkelerin emniyet mensuplarıyla toplantı halindeler....