06 / 05 / 2024

THY Afrika

THY Afrika

Türk müteahhitlerinin Afrika'da üstlendiği projelerin toplamı 64 milyar doları aşarken, bu artışın en başta gelen nedenlerinden biri de THY´nin Afrika'da 35 ülkede 53 kente uçması oldu....

THY Afrika'ya bağlayınca Türk müteahhitlerinin projeleri 84 kat arttı!

Türk müteahhitlerinin Afrika'da üstlendiği projelerin toplamı 64 milyar doları aşarken, bu artışın en başta gelen nedenlerinden biri de THY´nin Afrika'da 35 ülkede 53 kente uçması oldu....

THY Asmara seferlerini başlattı!

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY) Afrika’da sefer düzenlediği 42. nokta Eritre'nin başkenti Asmara'ya uçuş başlattı. Asmara’ya uçuşlar tüm vergiler dahil, gidiş-dönüş 464 avrodan başlıyor.

THY, 65 yaş üstü yolculara indirimi kaldırdı!

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş üstü yolculara uyguladığı indirimi 23 Haziran itibari ile kaldırdığını duyurdu.THY'nin engelli, çocuk ve öğrenci indirimlerinin devam ettiği öğrenildi.

THY, Bosna seferlerini arttırdı!

Türk Hava Yolları ( THY ) Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, Türk vatandaşlarından özellikle hafta sonu tatili için Bosna Hersek'e yoğun talep olduğunu belirtti.

THY Pisa’ya yeni sefer başlattı!

TÜRK Hava Yolları (THY), İtalya’da şu anda sefer düzenlediği Roma, Milano, Venedik, Napoli, Bolonya, Cenova, Torino ve Katanya’nın ardından dokuzuncu kent olan Pisa’ya yeni sefer başlattı...

THY Pisa seferlerine başladı!

THY Pisa seferlerine başladı. İtalya’daki Pisa kentine bugün ilk seferini yapan Türk Hava Yolları ( THY ) uçağı için Uluslararası Galileo Galilei havaalanında tören düzenlendi.

THY uçuş trendleri 2014 kamuoyu araştırması yayınlandı!

Alman yolcuların yüzde 69’u uçaklarda cep telefonu kullanımına izin verilmesine karşı çıkarken, en büyük endişelerinin güvenlik değil gürültü olduğunu kaydettiler. THY uçuş trendleri 2014 kamuoyu araştırması yayınlandı.

THY'nin 10 saatlik İstanbul turu büyük ilgi gördü!

THY, uluslararası yolculara sunduğu 10 saatlik İstanbul turu ile büyük ilgi gördü. THY yetkilileri, turla birlikte hem yolcuların boş zamanların değerlendirme fırsatı buldukların hem de İstanbul’un tanıtıma katkı sağladıklarını belirttiler

THY, Fehime Sultan Yalısı ve Hatice Sultan Yalısı’nı butik otel yapıyor!

THY, Fehime Sultan Yalısı ile Hatice Sultan Yalısı’nı 7 yıldızlı butik otel yapıyor. 2 yalıyı 25 yıllığına 125 milyon TL’ye kiralayan THY, 100 milyon lirayı bulacak restorasyon çalışmaları sırasında Hatice Sultan Yalısı’nın kutuya koyup askıya aldı.

THY'nin Benin seferleri başladı!

THY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Afrika'da sefer düzenlenlenen 39'uncu nokta Benin oldu. Benin, THY'nin kıta özelindeki uçuş ağının 26'ncı, bayrak taşıyıcı havayolu genel sıralamasında da 107'nci ülkesi konumunda bulunuyor.

THY'nin sponsor olduğu "Er Meydanı" adlı kitabın tanıtımı yapıldı!

Türk Hava Yolları'nın (THY) sponsorluğunda hazırlanan "Er Meydanı" adlı kitabın tanıtımı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı toplantıyla yapıldı. Müezzinoğlu THY'nin son 10 yılda büyük atılımlar yaptığını vurguladı...

Gültekin-Kar İnşaat Afrika'da yol ve altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Gültekin-Kar İnşaat Proje Müdürü Serkan Gültekin, Türk firmalarına Afrika'da daha fazla yatırım yapma çağrısında bulundu.Gültekin, firma olarak, Cibuti'de yol, altyapı inşası ve taş ocağı alanlarında faaliyet gösterdiklerini belirtti...

THY, Bordeaux seferlerine başladı!

THY Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bolat "Belediye Başkanı, havaalanı otoritesi ve katılımcılar THY'nin buraya seferleri yapmasından oldukça mutlular. İlk günden bize her gün sefer yapma isteklerini ilettiler" dedi.

THY Afrika Haberi

THY Afrika

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı ulusal hava yolu şirketi Türk Hava Yolları Afrika'da 35 ülkede 53 kente uçuyor. THY yakın bir zamanda Afrika kıtasında 8 noktaya daha uçuşlara başlayacak.

THY İLE BERABER TÜRK MÜTEAHHİTLERİNİN İŞLERİ DE REKOR DÜZEYDE ARTTI

Hürriyet'te yer alan habere göre; THY ile beraber Afrika da iş yapan Türklerin sayısı ve projeleri uçuşa geçti. Türk müteahhitlerince kıta genelinde 2002 yılında 769 milyon dolar tutarında 15 taahhüt projesi üstlenirken, 2017 yılında kıta çapındaki yatırımları 7 milyar dolara ulaştı.

Güney Afrika Cumhuriyeti Fahri Başkonsolosu DEİK Afrika Bölgesi Koordinatör Başkanı Tamer Taşkın, 2005 yılına kadar ilişkilerin Kuzey Afrika ile sınırlı olduğuna vurgu yaparak, bu sürecin müteahhitlik sektörü ile ivme kazandığını söyledi.

"THY BİZİ AFRİKA ÜLKELERİNE BAĞLIYOR"

Taşkın bugün birçok Türk sanayicisinin Afrika´da iş yaptığını dile getirerek,...