28 / 04 / 2024

thy bilet fiyatları

thy bilet fiyatları

Pandemi ve Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle hava yollarında şimdiye kadar görülmemiş bir kriz yaşanıyor. Avrupa'da pek çok havalimanında uçuşlar zamanında yapılamıyor. Hava yolları yetkilileri ve işletmeciler ise çözümün kısa vadede gelmeyeceğini ifade ediyor.

THY erken bilet satın almalarda indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, yolcuların biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya uçuş imkanı sağlıyor.

THY 46 milyon yolcuyu uçurdu!

THY ocak-ekim döneminde yüzde 13.7 artışla 46.2 milyon oldu.Ocak-Ekim 2013 döneminde 40.6 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde yüzde 13.7 arttı. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda yüzde 13.9, dış hatlarda yüzde 13.6 oldu.

THY yolcu sayısı 46,2 milyona ulaştı!

Ocak-Ekim 2014 trafik verilerine göre Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı bu yılın ocak-ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,7 artarak 46,2 milyona ulaştı.

THY bilet fiyatlarında indirime gidebilir!

Petrol fiyatlarının 88 dolarla son 4 yılın en düşük seviyesine gerilemesi, uçak bileti fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. Hamdi Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına indirim olarak yansıyabileceğini söyledi.

THY'nin yolcu sayısı 40 milyonu geçti!

Türk Hava Yolları’nın yolcu sayısı yılın ilk dokuz aylık döneminde, geçen yılın aynı dönemindeki 36.2 milyondan, yüzde 14.3 artışla, 41.4 milyona yükseldi.

THY’den petrolde düşüş sürerse bilet ucuzlar sinyali!

Petrol fiyatlarının 88 dolarla son 4 yılın en düşük seviyesine gerilemesi, uçak bileti fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına indirim olarak yansıyabileceğini söyledi.

THY'den yaz kampanyası! 55 lira!

Türk Hava Yolları (THY), 20 Temmuz'a kadar "online" iç hat bileti alacak yolculara, 5 Kasım 2014-31 Mart 2015 tarihlerinde 55 liraya seyahat etme imkanı sunuyor...

THY'den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL'den başlıyor! 

​​​​​​​THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası başladı. Yolcular, bugün ve yarın alacakları biletlerle 11 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında 799 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. İşte ayrıntılar...

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 kura tarihi açıklandı mı? İstanbul'da 7.500 TL taksitle ev sahibi olma müjdesi!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde kura tarihleri merakla araştırılıyor. Peki projede konut fiyatları, aylık taksitler ne kadar? THY Emlak Konut GYO İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Türk Hava Yolları (THY) yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY'den ucuz bilet kampanyası fiyatlar 599 liradan başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni uçuş kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, 3-4 Ekim 2023 tarihinde alınan yurt içi biletlerin fiyatı 599 TL'den satışa çıkarılacak. İşte kampanyanın detayları...

TCDD Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam yaptı! İşte güncel zamlı YHT bilet fiyatları...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarında yeni bir zamma gitti. İşte zamlı YHT bilet fiyatları...

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

thy bilet fiyatları Haberi

thy bilet fiyatları

Pandemi döneminde uçuşların büyük oranda azalması nedeniyle hem uçak şirketleri hem de havalimanlarında çok sayıda personel işten çıkarıldı.

Pandeminin sona ermesiyle birlikte havalimanlarında yolcu sayısının artması altyapının çökmesine neden oldu.

Pek çok havalimanında personel yetersizliğinden ötürü uçuşlar ya aksıyor ya da iptal ediliyor. Yolcular ise havalimanlarında çaresiz sorunlarının çözülmesini bekliyor.

Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI Europe) ve Havalimanı Hizmetleri Birliği (ASA), seyahatlerin yeniden artmasıyla personel yetersizliğinin neden olduğu sorunlara daha önce dikkat çektiğine, ancak şirketlerin eleman alımlarını yapmakta adım çok geciktiğine dikkat çekti.

voa news'ten Cem Dalaman'ın haberine göre; hava yolu şirketleri ise bir yandan artan yakıt maliyetlerini ve pandeminin yol açtığı zararı yaşanan duruma gerekçe olarak gösteriyor. Havalimanı işletmecileri de özellikle güvenlik kontrol noktalarındaki personel eksikliğinin daha kapanmadığını, çalışanların enflasyon nedeniyle daha yüksek ücret talep etmesinin personel...