25 / 07 / 2024

thy Lufthansa görüşmesi

thy Lufthansa görüşmesi

Lufthansa uzun mesafeli uçuş platformu konusunda görüşmeler yürüttüğünü açıklamıştı. Ancak Türk Hava Yolları'ndan akşam saatlerinde gelen açıklamada uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir görüşme olmadığı belirtildi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

‘Mehmet Şimşek’in bankacılarla görüşmesi sonra borsa yükselmeye devam edebilir’

Galata Menkul Araştırma Müdürü Yusuf Kavak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankacılarla gerçekleştireceği toplantının ve para politikası kurulu toplantısının ardından çıkacak sonuçlara göre borsanın yükselişinin devam edebileceğini ifade etti.

Emekli maaş zammında rekor rakam göründü! Müjdeli haber az önce geldi! Emeklilerin yüzü sonunda gülecek! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zamlı maaşlarda beklenen rekor rakam  göründü. Müjdeli haber az önce geldi. Emeklilerin yüzü sonunda gülecek. İşte emekli maaş zammında son dakika gelişmesi...

THY’den görülmemiş personel alımı! THY hem lise mezunu hem de KPSS’siz personel alıyor!

THY’den dev personel alımı yapılacak. Türk Hava Yollarında çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. İşte detaylar!

Asgari ücrete ek zam görüşmesi öncesi Bakan Bilgin bombayı patlattı! Kritik seviyeyi açıkladı

Asgari ücrete ek zam konusunu görüşen işçi sendikaları ve hükümet bugün maaşa yapılacak artışın ne kadar olacağını belirleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ek zam toplantısına girmeden kritik açıklamalar yaptı.

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Xiaomi Redmi K30 fiyatlarında son dakika! Görünce inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Xiaomi'nin çok beğenilen ve merak edilen cihazı Redmi K30 fiyatlarında son dakika gelişmesi! Görünce şok olacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi ve merak edilen her şey...

Ankara'daki 6 taşınmazın nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara Gölbaşı'nda yer alan toplam 6 adet taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Nuh Çimento toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarın başlayacak!

Nuh Çimento'nun olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarından itibaren başlanacak...

thy Lufthansa görüşmesi Haberi

thy Lufthansa görüşmesi


Gelir bazında Avrupa'nın en büyük havayolu olan Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, yeni bir marka ile uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşlar başlatabileceklerini ve konuda Türk Hava Yolları (THY) ile ileri düzeyde görüşmeler yürüttüklerini söyledi.


"THY ile görüşmeler başlangıç aşamasında" 


Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika İletişim Müdürü Aage Dünhaupt ise, Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa arasındaki işbirliği görüşmelerine ilişkin, "Bu görüşmelerdeki amacımız şuan Mauritius, Malpler gibi uçuş olmayan rekabetçi uçuş bölgelerine uçuş sunmak. Henüz alınmış bir karar yok, planlarımızı yeni başlatıyoruz. Görüşmeler başlangıç aşamasında" diye konuştu.


THY Basın Müşaviri Ali Genç de yaptığı açıklamada, Lufthansa aralarındaki işbirliklerin geliştirilmesine yönelik görüşmelerin devam ettiğini ve karar aşamasına gelmiş herhangi bir konu olmadığını belirtmişti.


THY'den yalanlama


Konu ile olarak akşam saatlerinde THY'den yapılan açıklamada ise sözkonusu...