05 / 05 / 2024

thy satış gelirleri

thy satış gelirleri

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, İstanbul’a yapılan 3’üncü havalimanının uçuşa açılmasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını, İstanbul’da yapımı devam eden 3’üncü havalimanın Atatürk Havalimanı'yla aynı hava sahasını kullanacağını s

THY'den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

Türk Hava Yolları yurt içi ucuz bilet satışı başlattı. Kampanya kapsamında biletler bugünnden itibaren  799 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

THY’den avantajlı bilet kampanyası! Elinizi çabuk tutun! İşte kampanyaya dair tüm detaylar...

Türk Hava Yolları, (THY) bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa çıkardı.

THY'den indirimli bilet satışı kampanyası! Bu fırsat kaçmaz

Türk Hava Yolları (THY), gazi, şehit veya gazi yakınlarına yüzde 50 indirimli bilet satışına başlıyor.

THY duyurdu! THY indirimli bilet ne kadar? İşte THY’den ucuz bilet kampanyası!

THY vatandaşları memnun edecek bir haber yayınladı. THY ucuz bilet satışlarına başladı. İşte detaylar!

Tek-Art İnşaat 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Tek-Art İnşaat'ın 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 hesap dönemine ilişkin faaliyet raporuna göre; şirketin satış gelirleri 3 milyon 433 bin 584 TL olarak belirlendi. 

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Türk markalarından yurt dışı atağı!

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurtdışına odaklandı. 

Çin'de yerel hükümetlerin arazi satış gelirleri arttı!

Çin’de yerel hükümetlerin 50 şehirde arazi satışlarından elde ettiği gelir Ocak-Kasım döneminde 20,8  artış yaşadı.

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,7 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO tarafından yılın üçüncü çeyreğine ait finansal veriler açıklandı. Halk GYO'nun, 2019'un ilk 9 ayı sonunda konut satış gelirleri, düzenli kira gelirleri ve finansal gelirden oluşan toplam hasılatı 96 milyon TL’ye ulaştı...

Boğaz’daki THY oteline yabancılar talip oldu!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY’nin zorlu geçen 2019 yılı için bilançoyu rahatlatma girişimlerinde olduklarını söyledi. Aycı, yeni DO&CO anlaşması ile THY’de kalan İstanbul Ortaköy’deki lüks otel satışı ile özellikle yabancıların ilgilendiğini söyledi...

THY, Sabiha Gökçen'i satın alıyor, İstanbul Havalimanı'na ortak olmak istiyor!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’nın yüzde 40 hissesini almak için harekete geçti. Sabiha Gökçen’i satın alan THY, dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'na da ortak olmak istiyor.

thy satış gelirleri Haberi

thy satış gelirleri

THY olarak büyümeyi ve uçak seferlerini arttırmayı sürdürdüklerini belirten Topçu, 2015’de 63 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini ve Ordu, Giresun, Hakkari, San Francisco, Abuja, Luanda, Bari, Taipei, Porto ve Manila’ya bu yıl uçak seferlerinin başlayacağını söyledi. Şirketin satış gelirlerinin bir önceki yıla göre yüzde 28,7 arttığını ifade eden Topçu şöyle konuştu: "Bu artışla satış gelirimiz 24 milyar 157 milyon 801 bin liraya ulaştı. Aynı dönemde aktif toplamı ise yüzde 24,5’lik artışla 31 milyar 875 milyon 607 bin lira oldu. Türk Hava Yolları’nın 2014 sonu itibarıyla 45 iç hat, 219 dış hat olmak üzere dünya üzerinde 108 ülkede 264 havalimanına uçuş gerçekleştiriyor. 2015 yılı sonunda toplam uçak sayımızın 214 dar gövde, 68 geniş gövde ve 11 kargo uçağı olmak üzere 293’e...