15 / 05 / 2024

THY Teknik onarım merkezi

THY Teknik onarım merkezi

THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı. Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, emeği geçenleri tebrik etti.

Boyut Bakım Onarım Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyut Bakım Onarım Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Naki Erat tarafından kuruldu.

Çukurova Üniversitesi onarım işi ihalesi 26 Mart'ta!

Çukurova Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı büyük onarım işini 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Söz konusu işe 10 günde başlanacak ve 240 günde tamamlanacak.

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi 9 Mart'ta!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor.

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri 24 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 24 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Galatasaray Üniversitesi Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkeleri onarım ihalesi 10 Ekim'de!

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi onarım işi ihalesi 30 Eylül'de!

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları; İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bakım onarım işini açık ihale usulü ile 30 Eylül'de ihaleye çıkarıyor.

Erciyes Üniversitesi onarım işi ihalesi 25 Eylül'de!

Erciyes Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; büyük onarım işini 25 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor. İş 45 günde tamamlanacak.

BAÜ İlahiyat Fakültesi onarım işi ihalesi 4 Ağustos'ta!

Balıkesir Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi onarım inşaat işi ihalesini 4 Ağustos saat 10.00'da BAÜ Rektörlüğü Çağış Kampüsü'nde gerçekleştirecek.

THY Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı!

THY Teknik A.Ş. Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin Sabiha Gökçen'deki tesisi hizmete açıldı. Başbakan Erdoğan, "Yılda 500 milyon dolar ciro beklenen bu tesisle ülkemizin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açılmış oluyor" dedi...

THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı!

THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı. Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, emeği geçenleri tebrik etti.

Taşınmaz kültür varlıklarının onarımına yardım miktarı!

Korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının korunması, bakım ve onarımı için Bakanlıkça ayni, nakdi ve teknik yardımlar yapılabiliyor. Peki, taşınmaz kültür varlıklarının onarım yardımı ne kadar?

Taşınmaz kültür varlıklarının onarımına yardım nasıl sağlanır?

Mülkiyetinde taşınmaz kültür ve tabiat varlığı bulunan ve bakım ve onarımını gerçekleştirmek için ayni, nakdi veya teknik yardım isteyenler ne yapmalıdır? Taşınmaz kültür varlıklarının onarımına yardım nasıl sağlanır?

Bakım onarım giderleri kira gelir vergisinden düşülür mü?

Konutunu kiraya veren gayrimenkul sahipleri gerçek gider yöntemini seçerek bazı giderlerini vergi ödemelerinden indirebiliyor. Bu kapsamda bakım onarım giderleri kira gelir vergisinden düşülür mü? İşte yanıtı...

THY Teknik onarım merkezi Haberi

THY Teknik onarım merkezi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 100 kişinin çalışacağı, yılda 500 milyon dolar ciro elde edilmesi beklenen Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi ile havacılık tarihinde yeni bir sayfa ve dönem açıldığını belirterek, "Bu tesisin hizmete girmesiyle Türkiye artık uçak bakım, onarım pazarında da iddialı bir konuma yükselmiş bulunuyor" dedi. 


Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, emeği geçenleri tebrik etti. 


Türk bayrağını dünya çapında başarıyla gururla taşıyan THY'nin her bir mensubunu, gayretleri, fedakarlıkları, çalışkanlıkları için kutlayan Erdoğan, Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin, THY'yi daha da ileriye götüreceğine inandığını ifade etti.


Projenin yaklaşık 550 milyon dolarlık finansmanının THY'nin öz kaynaklarıyla karşılanmasının önemine işaret eden Erdoğan, projenin Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için...