16 / 05 / 2024

THY terminali

THY terminali

İstanbul’a inşa edilecek ve dünyanın en büyüklerinden biri olacak havalimanında rakipleri gibi kendine özel terminale sahip olmasına kesin gözüyle bakılan Türk Hava Yolları, alt yapı çalışmaları için dünya devleriyle masaya oturmaya başladı.

THY Asmara seferlerini başlattı!

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY) Afrika’da sefer düzenlediği 42. nokta Eritre'nin başkenti Asmara'ya uçuş başlattı. Asmara’ya uçuşlar tüm vergiler dahil, gidiş-dönüş 464 avrodan başlıyor.

THY, dünyaca ünlü tatil destinasyonlara sefer yapacak!

Türk Hava Yolları'nın İletişim Direktörü olan Aage Dünhaupt THY'nin henüz uçmadığı Maldivler, Seyşel Adaları, Mauritius, Las Vegas gibi dünyaca ünlü tatil destinasyonlarına sefer yapacağını söyledi.

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağı Sofya'ya acil iniş yaptı!

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağının, Sofya Havalanına’na acil iniş yaptığı açıklandı.Bulgaristan Ulusal Radyosu ( BNR ), uçakta sahibi belirsiz bir dizüstü bilgisayar bulunduğunu bildirdi.

THY iptaller için özür diledi!

Türk Hava Yolları (THY), hava muhalefeti nedeniyle bazı uçuşların yapılamamasıyla ilgili açıklama yaptı.Türk Hava Yolları, bugün ve tüm hafta sonu yaşanması muhtemel sefer iptalleri ve aksaklıklardan dolayı özür diledi.

THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı!

Türk Hava Yolları (THY)'nin internet sayfasında yer alan bilgiye göre THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı. THY, 9 Ağustos'ta planlanan gece uçuşlarını gündüz saatlerine aldığını duyurdu.

THY'nin bu yıl hedefi 60 milyon yolcu!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu, "Yolcu sayımızı bu yıl 60 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Bu güne kadar bu hedefte bir sapma yok" dedi.

THY'den açıklama: Uçuşlardaki son durum için arayın!

Türk Hava Yolları (THY), kötü hava muhalefeti nedeniyle durdurulan seferlerle ilgili resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 'Uçuşlardaki son durum için arayın' denildi.

THY'nin İstanbul-Gazipaşa seferleri başladı!

THY İstanbul- Gazipaşa uçuşlarına resmen başladı. THY'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Antalya Gazipaşa Havalimanı'na doğrudan seferleri, haftanın her günü karşılıklı olmak üzere 14 frekans halinde düzenlenecek...

THY İstanbul-Gazipaşa arasında direkt uçuş seferleri başladı!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, son 12 yılda havacılıkta atılan adımlarla hava yolunu halkın yolu haline getirdiklerini, bunda Türk Hava Yolları'nın (THY) da büyük katkısı olduğunu söyledi...

THY Gazipaşa Alanya seferlerine bugün başlıyor!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), Antalya'nın Alanya ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı seferlerine bugün başlıyor. Bugün itibarıyla her gün karşılıklı olmak üzere hafta da 14 sefer düzenlenecek.

THY'den 'mali durum' açıklaması!

THY, şirkette nakit açığı ya da işletme sermayesi ihtiyacı olmadığını, tamamı uluslararası piyasalardan edinilmiş, düşük faizli ve uzun vadeli uçak finansmanına yönelik borçlanma dışında herhangi bir finansal borç bulunmadığını bildirdi.

THY, Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor!

Türk Hava Yolları (THY) son yıllarda süratle genişleyen filo ve uçuş ağını desteklemek ve pilot ihtiyacını karşılamak için bünyesinde bulunan THY Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor...

THY, dünyanın en iyi 5’inci havayolu seçildi!

’World Airline Awards 2014’ değerlendirmesinde geçen yıl 6’ncı sırada bulunan Cathay Pacific Havayolu birinciliği alırken, 2013’teki sıralamada 9’uncu olan THY, dört basamak yükselerek 5. sıraya yerleşti.

THY terminali Haberi

THY terminali


İstanbul’a inşa edilecek ve dünyanın en büyüklerinden biri olacak havalimanında rakipleri gibi kendine özel terminale sahip olmasına kesin gözüyle bakılan Türk Hava Yolları, alt yapı çalışmaları için dünya devleriyle masaya oturmaya başladı.


airporthaber.com'un haberine göre, 2023 hedefleri doğrultusunda 420 uçaklık filo ile yılda 100 milyon yolcu taşımayı planlayan Türk Hava Yolları’nın İstanbul’daki 3. havalimanında 4 terminalden birine sahip olmak istediği THY yöneticileri tarafından her platformda dile getiriliyor. THY’nin bu planı doğrultusunda gizli bir şekilde görüşmeler yürütmeye başladığı öğrenildi.


Yeni terminalde sıfır sorunla çalışmak isteyen THY ilk adımı Alman teknoloji deviyle görüşerek attı. Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu başkanlığındaki bir heyetle geçtiğimiz aylarda yeni terminalinin alt yapı işleri için Alman teknoloji devi Deutsche Telekom ile görüştü ve teklif...