11 / 05 / 2024

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Sarıyer 'de, Alıakbar Mehrabian Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı 'nda kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi açıldı!

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. Ayson Yeşiltaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Ergün Turan: Yüksek katlı binalarla ideal kent olmaz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Başbakanlık Tanıtma Fonu ile Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (ASIAD) düzenlediği Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi'nin açılış konuşmasını yaptı. Turan, ''Şehirler manevi boyuta göre inşa edilmeli'' dedi.

Ergün Turan: İFM'ye 2 milyar dolar yatırım planlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yatırım açısından Avrupa ve bölge ülkelerine göre daha avantajlı bir konumda olduğunu anlattı. Turan, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesine de (İFM) değindi.

ÇATIDER, Çatı ve Ahşap Fuarı 2016'da ilgi gördü!

Almanya’nın Stutgart şehrinde 86 ülkeden çok sayıda kuruluş ve ziyaretçiyi buluşturan Uluslararası Çatı ve Ahşap Fuarı 2016’da Türkiye’yi temsil eden Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), yoğun ilgi gördü.

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Turan Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı'nda açıldı.

Bien, Eskişehir’deki Pecha Kucha etkinliğine sponsor oldu!

12 yıl önce Tokyo’da düzenlenen ve 800’ü aşkın kentte yaratıcı insanları buluşturan uluslararası bir etkinlik Pecha Kucha 9 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yapılacak etkinliğin ana sponsorluğunu Bien üstlendi.

MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Turan, Mahmut Akar ortaklığıyla 10 bin 500 TL sermaye ile 19 Kasım'da Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde kuruldu.

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi Haberi

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te Alıakbar Mehrabian Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda kuruldu.


TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;1. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 2. Petrol, petrol ve petrokimya ürünleri, doğal gaz, elektrik, madencilik ve sair diğer alanlarda üretim, ithalat, ihracat, taşıma, lojistik ve diğer bilumum ekonomik aktivitelere yatırım yapılması 3. Petrol, petrol ve petrokimya ürünleri, doğal gaz, elektrik, değerli metaller, kimyasallar ve diğer her türlü emtianın uluslararası ticareti. 4. Petrol, doğal gaz ve petrol ürünlerinin uluslararası transit taşınması için boru hatlarının inşaatı ve...