17 / 06 / 2024

ticari kredilerde faiz oranı

ticari kredilerde faiz oranı

Ali Babacan yatırım, üretim ve ihracat için gerekli olan kredilerde indirim alanı olduğunu söyledi

Opel Combo Cargo'da hem 0 faiz hem de kobilere özel fırsatlar! İşte Combo Cargo güncel fiyat listesi!

En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Opel Combo Cargo'da hem 0 faiz hem de kobilere özel fırsatlar sunuluyor. Peki Combo Cargo'nun güncel fiyatları ne kadar?  İşte Combo Cargo güncel fiyat listesi...

Ticari kredilerde ibre dövize mi döndü?

Türk Lirası bazında ticari kredilerde yüzde 66’ya dayanan faizler kur riskine karşın firmaların döviz kredisi talebini de patlatmış oldu. Buna göre, döviz cinsi ticari krediler 136.2 milyar dolara kadar ulaştı.

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

Konut sektöründe yeni imarlı arsalar kullanıma açılmalı, kredilerde faiz ve vadeler iyileştirilmeli! 

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, konut sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu ve hareketlenme için önerilerini paylaştı. 

Kredi faizleri fırladı! 1 haftada 7 puanın üzerinde artış!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50’ye çıkarmasından sonra bankalar da kredi faizlerinde artışlar yaptı. Paylaşılan detaylara göre ihtiyaç kredilerindeki artışlar 40-200 baz puan arasında kalırken, ticari kredilerde 700 baz puanlık artırım oldukça dikkat çekti.

Sega Life Sefaköy'de lansmana özel 36 ay 0 faiz fırsatı! Yeni proje!

Sega Life projesinde lansmana özel 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Sega Life projesinde 397 konut ve 9 ticari alan bulunuyor.

Banka banka ihtiyaç kredilerinde yeni taksit oranları açıklandı!

Tüketici ve ticari kredilerde büyüme ocak ayının sonunda durağanlık yaşamaya devam ediyor. Merkez Bankası verilerine göre, tüketici kredi faiz oranlarında gevşeme yaşanırken, ticari kredilerde ise yükseliş devam ediyor.

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan ticari gayrimenkul sektörü açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yüksek faiz oranları ve pandemi sonrası değişen çalışma modelleri ile ofislerin boşalmasından dolayı ticari gayrimenkul sektörüne ilişkin endişelerinin bulunduğunu fakat durumun yönetilebilir olduğuna inandığını kaydetti.

Kredi çekmek isteyenler dikkat! Ticari, ihtiyaç ve mevduat faizlerinde son dakika! O kredide faiz yüzde 50'in üzerinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın politika faizini beş defa peş peşe yükseltmesinin etkileri kredi faizlerini yükseltti ve o kredide faizler yüzde 50'in üzerine yükseldi. Peki ihtiyaç, ticari ve mevduat faizleri ne oldu? İşte güncel kredi faiz oranları...

Fed'den gayrimenkul sıkıntıları ve yükselen faiz oranları nedeniyle olası banka kayıpları için uyarı!

Federal Rezerv, Perşembe günü yayınlamış olduğu altı aylık denetim raporuna göre, ticari gayrimenkul sektöründe yaşanan baskılar ve artan faiz oranları sebebiyle bankalardaki potansiyel kayıplar konusu ile ilgili uyarı yaptı.

Merkez'in faiz kararı sonrası kredi ve kredi kartı faizleri de arttı! İşte son oranlar

Merkez Bankası yapılan Para Politikaları Kurulu toplantısının ardından politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 30'dan yüzde 35'e yükselttiğini duyurdu. Faizlerin artmasıyla tüketici kredileri ve ticari kredi oranları da arttı. İşte 1 Kasım’dan itibaren geçerli olacak faiz oranı...

Renault ticari araçlar kapış kapış gidiyor! Bu aya özel 250 bin TL 12 ay vade, yüzde 3,49 faiz fırsatı!

Renault ticari araçlarda geçerli kampanyasının detayları duyurdu. Bu kapsamda 250 bin TL 12 ay vade, yüzde 3,49 faiz fırsatı sağlanacak. İşte detaylar...

Kredi faizleri yüzde 60’a dayandı! Ticari kredi faizleri mayıs ayından bu yana üçe katlandı!

Tüketici ve ihtiyaç kredilerindeki ortalama faiz, eylülün son haftasında yüzde 60 seviyelerine dayandı. Ticari kredilerdeki faiz ise seçimlerin yapıldığı mayıs ayının ardından üçe katlandı.

ticari kredilerde faiz oranı Haberi

ticari kredilerde faiz oranı

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ticari kredilerde indirim alanı olduğunu söyledi. Babacan kredilerin üretim, ihracat ve yatırım içinse önünün açık olduğunu ama tüketim içinse burada sorun olacağını sözlerine...