10 / 05 / 2024

tiger woods Elin Nordegren

tiger woods Elin Nordegren

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

İkinci el otomobilde galericilerin 'Keriz silkeleme' taktiği ayyuka çıktı!

İkinci el otomobilde yüzde 30’a varan fiyat düşüşü var. Sektörde, 2024 yılında sıfır araç fiyatlarının döviz kuru kaynaklı yükseleceği, bu nedenle 2. elin hareketleneceği, bunu bilen galerilerin topladıkları araçları 2024 yılında yüksek fiyattan satacağı konuşuluyor.

Dikkat! İkinci el araç satışında yeni tuzak: Zam üstüne zam yapıyorlar

İkinci el otomobil fiyatlarındaki haksız kazancı durdurmak için yapılan 6+6 kuralını ikinci elin fiyatı sıfırı geçemez düzenlemesi takip etti. Fakat fırsatçılar da yöntemlerinde değişikliğe gitti. İşte ikinci el otomobil fiyatlarının artmasına neden olan yeni oyun...

Dünyaca ünlü şirket 2023'ün sonuna kadar halka arz etmeyi hedefliyor

Konuyla ilgili doğrudan bilgiye sahip bir kaynak Reuters'e verdiği demeçte, Softbank ve Tiger Global destekli ''Ola Electric'', 2023'ün sonuna kadar halka arzı yönetmek için yatırım bankası Goldman Sachs ve yerel banka Kotak'ı atadı. açıklamasını yaptı.

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Andres Zamora Ruız ve Melih Uslu ortaklığında kuruldu.

ARK Investment, Grayscale’den Bitcoin hissesi aldı!

Ünlü yatırımcı Cathie Woods'un şirketi ARK Investment, Grayscale aracılığıyla GBTC hisselerini satın aldı.9

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulola Hamrayeva tarafından kuruldu.

Konut arzı 2022'de artacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Kasım 2021 konut satış istatistiklerini değerlendiren Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, “Geçen ay 30,5 olan toplam satışlar içinde birinci elin payı, bu ay 31,2. Bu da bize şunu gösteriyor: Konut arzı artacak, ama yavaş artacak” dedi.

Kedi temalı kripto para geliyor!

Tiger King belgeseli ile üne kavuşan Carole Baskin, kedi temalı kripto para çıkaracağını açıkladı. 

Gayrimenkul yatırımı milyonerlerin gözdesi!

Gayrimenkul yatırımları yüzde 27’yle zengin yatırımcıların en büyük portföy tercihi. Tiger 21’ın Kurucusu ve Başkanı Michael Sonnenfeldt, gayrimenkul yatırımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı projesi Türklerin!

Bulgaristan’ın en zor projesi olarak görülen ‘Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı’ ihalesini Cengiz İnşaat-Duygu Mühendislik İş Ortaklığı kazandı.

Tiger Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alemdaroğlu tarafından kuruldu.

Kunter ailesinin konkordato talebi oyun mu?

Türkiye'de modem ve büyük ölçekli büyükbaş hayvan çiftliği sayısı 100'ü bulmaz. 25-30 bin baş hayvanlık çiftlik sayısı ise bir elin parmaklarını geçmez. Büyükbaş hayvan çiftliği alanındaki en önemli yatırımı Saray Halı'nın da sahibi olan Necati Kurmel yaptı.

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

tiger woods Elin Nordegren Haberi

tiger woods Elin Nordegren

Golfün efsane ismi Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, evlilik hatıralarından kurtulmak için evini satıyor. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, 
Tiger Woods'la evli olduğu 6 yıllık dönemde Palm Beach'teki dillere destan bir malikanede yaşayan eski manken, bu evini satışa çıkardı.Elin Nordegren, malikane için tam 49.5 milyon dolar istiyor. 

Evin 11 yatak odadı bulunuyor ve okyanus kenarında yer alıyor. Malikanede, spor salonundan havuza kadar birçok lüks detay da...