04 / 05 / 2024

tika Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza

tika Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), 16 Mart'ta, bu yıl 25 ülkede tamamlanan "Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" isimli 50 projenin tanıtımını yapacak.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Blatform'dan Dubai’ye kripto para borsası yatırımı: Genesisx ile ortak oldu

Singapur merkezli blockchain servis sağlayıcı Blatform, Dubai’de bir kripto para borsasının lisansına sahip Genesisx ile ortak oldu. Şirket daha sonra yakın coğrafyalarda kurulum sürecinde olduğu diğer kripto para borsalarını da hayata geçirmeyi amaçlıyor. 

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

MÜSİAD'ın proje ve faaliyetleri!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), küresel vizyon çerçevesinde yurt dışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. MÜSİAD,  temsil edildiği tüm coğrafyalarda teşkilatlanma çalışmaları ve işbirliği anlaşmalarına imza atıyor.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Türk turizmciler dünyaya açılıyor!

Türk turizmcilerin son dönemdeki politikası, riskleri bölmek üzere yurtdışına açılmak oldu. Rixos'tan Limak'a, Irak'tan Maldivler'e kadar 22 turizm grubunun farklı coğrafyalarda halen 50 oteli bulunuyor.

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

Coşkun Sabah, Etiler'deki evi istedi!

“Eşimden ayrılırsam intiharı bile düşünürüm” diyen Coşkun Sabah, fikir değiştirdi. Ünlü sanatçı: "Eğer boşanırsam tek istediğim Etiler'deki evin bende kalması. Çok anım var o evde" dedi.

TİKA 25 ülkedeki 50 projenin tanıtımını yapacak!

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), 16 Mart'ta, bu yıl 25 ülkede tamamlanan "Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" isimli 50 projenin tanıtımını yapacak.

TİKA projelerinin toplu açılış töreni düzenlendi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından farklı ülkelerde yapılan tesis ve eserler, "Ayrı coğrafyalarda aynı imza" başlığıyla ATO ​Congresium'da düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı.

Sani Şener: 43 yılda 7 bin 713 projeye imza attık!

İnşaat sektörü, bugün Çin'in ardından dünyada ikinci sırada yer alıyor. Farklı coğrafyalarda birçok yatırım hayata geçiren TAV Grubu'nun CEO'su Sani Şener, "Türk ekonomisindeki itici güç görevimiz artarak devam edecek" dedi.

Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın!

Muhteşem bir doğa içinde konumlanan NG Sapanca’da şehrin stresinden uzakta Ramazan coşkusunu yaşayabilir, yaz sıcağında serinleyerek huzurlu bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın.

tika Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza Haberi

tika Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), 16 Mart'ta, bu yıl 25 ülkede tamamlanan "Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" isimli 50 projenin tanıtımını yapacak.


TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, 2015 yılında 25 ülkede tamamlanan "Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" isimli 50 projenin tanıtımının, 16 Mart'ta ATO Congresium'da yapılacağı belirtildi.


Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programda, TİKA tarafından restore edilen Kosova’nın Prizren şehrindeki Emin Paşa Camii’nin açılışını canlı bağlantıyla yapacağı bildirildi.


Türkiye’nin resmi kalkınma yardımı kuruluşu olan ve 5 kıtadaki 50 ülkede, 52 Program Koordinasyon Ofisi bulunan TİKA'nın tanıtımını yapacağı projelerden bazıları şöyle:


"Avusturya Mogersdorf Türk Şehitlik Anıtı, Tayland Bang Uhtit Camii restorasyonu, Bosna Hersek’teki Sokullu Mehmet Paşa Köprüsü restorasyonu, Sri Lanka-Türkiye Dostluk Köyü 100 konut yapımı, Afganistan Hazreti Mevlana köyü yapımı, Filipinler Milli Amaipakpak Sağlık Merkezi’ne...