04 / 05 / 2024

TİKA Bişkek Program Koordinatörlüğü

TİKA Bişkek Program Koordinatörlüğü

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kırgızistan'ın kuzeyindeki Çuy bölgesinde Issık Ata İlçesi Yuryevka köyün temiz içme suyu ihtiyacını karşılayan bir projeyi tamamladı.

TİKA'dan Kırgızistan'a su şebekesi desteği!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kırgızistan'ın kuzeyindeki Çuy bölgesinde Issık Ata İlçesi Yuryevka köyün temiz içme suyu ihtiyacını karşılayan bir projeyi tamamladı.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Bakan Göktaş açıkladı! Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatıracaklarını kaydetti. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve haberin detayları...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

Tefal FV1841 Maestro Plus buharlı ütü kaç TL, en uygun nereden alınır? 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Tefal FV1841 Maestro Plus 2400 W buharlı ütü, güçlü performansı, ergonomik tasarımı ve birinci sınıf kayganlık sunan seramik tabanıyla öne çıkıyor. Peki, Tefal FV1841 Maestro Plus buharlı ütü, ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar... 

Tefal Turbo Pro FV5688 buharlı ütü ne kadar, en uygun nerede? 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

En inatçı kırışıklıklara bile meydan okuyan Tefal Turbo Pro FV5688, Durilium AirGlide taban teknolojisi sayesinde buhar dağıtımını eşit bir şekilde yaparak kullanıcılarından tam not alır. Peki, Tefal Turbo Pro FV5688 buharlı ütü kaç TL?

Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü kaç TL, en uygun nerede? 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Durilium Airglide teknolojisine sahip Tefal FV5770 Easygliss Plus, olağanüstü kaygan tabanıyla ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Peki, Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Tefal GV9620 Pro Express Ultimate Buhar Kazanlı Ütü kaç TL! Teknik özellikleri neler?

Tefal Buhar Kazanlı Ütü, 8 bar buhar basıncı, 180 gr/dk sürekli buhar gücü sayesinde her kumaş türünü pratik ve hızlı bir şekilde ütüler. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

TİKA Bişkek Program Koordinatörlüğü Haberi

TİKA Bişkek Program Koordinatörlüğü

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nin (KTMÜ) kuruluşunun 20. yıl önümü kutlamaları için Kırgızistan’a gelen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, TİKA Bişkek Program Koordinatörlüğü tarafından yenilenen ve Bişkek’e 60 kilometre uzaklıkta Yuryevka köyünün temiz içme suyu ihtiyacını karşılayan projenin açılış törenine katıldı.


Açılışta, Türkiye’nin Bişkek Büyükelçisi Metin Kılıç, TİKA Bişkek Program Koordinatörü Evren Rutbil’i, Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği yönetimi, yerel makamların yetkilileri ile Kırgız ve Türk gençleri yer aldı.


Projenin açılış töreninde konuşan Türkeş, kendisine gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Ahıskalı Türkler, Kırgızlar ve Ruslar hepiniz bir arada yaşıyorsunuz. Hayatınızda normal olarak kabul ettiğiniz bu duruma ortak yaşama kültürü denir. Buna önem verin. Bunun kıymetini bilin. Bunu yapamayan dünyada birçok yer olduğunu görün. Köyünüzle iftihar edin.” dedi. 


Türkeş, Türk ve Kırgız halklarının ortak dil ve...