08 / 05 / 2024

TİKA Prizrende iki okulun açılışını yaptı

TİKA Prizrende iki okulun açılışını yaptı

Tadilat ve tefrişatı TİKA tarafından gerçekleştirilen Prizren'deki iki ilkokulun açılışı yapıldı. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından Prizren'de tadilat ve tefrişatı gerçekleştirilen iki ilkokul hizmete açıldı.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Faiz el yakıyor, tüketici kredileri iki kat, ticari krediler 2,5 kat daha pahalı!

Gözler Merkez Bankası’nın bu hafta belirleyeceği yeni politika faizine çevrilirken, ‘sıkı para’ ve ‘seçici kredi sıkılaştırması’ politikaları ile uyumlu şekilde kredi kullanımları kısıtlandı, üç aydır artış trendi izleyen kredi faizleri tarihi düzeye ulaştı.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

Tefal FV1841 Maestro Plus buharlı ütü kaç TL, en uygun nereden alınır? 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Tefal FV1841 Maestro Plus 2400 W buharlı ütü, güçlü performansı, ergonomik tasarımı ve birinci sınıf kayganlık sunan seramik tabanıyla öne çıkıyor. Peki, Tefal FV1841 Maestro Plus buharlı ütü, ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar... 

Tefal Turbo Pro FV5688 buharlı ütü ne kadar, en uygun nerede? 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

En inatçı kırışıklıklara bile meydan okuyan Tefal Turbo Pro FV5688, Durilium AirGlide taban teknolojisi sayesinde buhar dağıtımını eşit bir şekilde yaparak kullanıcılarından tam not alır. Peki, Tefal Turbo Pro FV5688 buharlı ütü kaç TL?

TİKA Prizrende iki okulun açılışını yaptı Haberi

TİKA Prizrende iki okulun açılışını yaptı

TİKA Başkan Yardımcısı Ali Maskan, Motrat Qiriazi İlköğretim Okulu'na gelişinde Türk, Boşnak ve Arnavut öğrenciler tarafından Türk bayrakları ve TİKA flamalarıyla karşılandı.


Maskan, buradaki törende yaptığı konuşmada, TİKA'nın Kosova'ya desteğinin artarak devam edeceğini belirterek, sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Törende Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) milletvekilleri Fikrim Damka ve Müferra Şinik de desteklerinden dolayı TİKA'ya ve Türkiye'ye teşekkür etti.


Daha sonra öğrencilerle kurdele keserek okulun açılışını yapan Maskan, yenilenen sınıfları gezdi.


Maskan ve beraberindeki heyet daha sonra Prizren yakınındaki Jupa'ya geçerek tadilat ve tefrişatı TİKA tarafından yaptırılan Donje Ljubinje İlköğretim Okulu'nun açılışını...