08 / 05 / 2024

tikveşli ahmet

tikveşli ahmet

1935 yılında merhum Tikveşli Ahmed'in 30 dönüm arazi içinde yer alan Ebülhüda isminde ki köşkü satılacakmış. Kartal'da bulunan köşk İstanbul ve Marmara manzarılıymış. İlanda köşkün değeri belirtilmemiş.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Bodrum Belediyesi'nden mülk açıklaması!

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras ilçenin Yahşi sahilinde yer alan işletmesindeki usulsüzlükler ile ilgili Belediye kanalı ile açıklama yaptı. 

Ahmet Aras, Yahşi'deki araziye kaçak yapı dikti iddiası!

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2013 yılında belediyeden kiraladığı arsaya Bistro Bar yaptı. Aras, hukuksuz yapı kayıt belgesi çıkardı, araziye kaçak yapı dikti ve başkan olunca da üzerine çöktü

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

 Ahmet Akbalık: Ne yaparsan yap satar dönemi son buldu!

Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan gelen açıklamada, 2019 yıl Sonu Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümler Raporu’na göre en çok satan proje Büyükyalı oldu. Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, “Tüketici artık çok bilinçli." dedi...

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için bina kiraladı!

Kasım ayında parti tabelasını asmayı amaçlayan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da bulunan parti binasını seçti. Burada bulunan çalışmalar eski AKP’li Selim Temurci Temurci tarafından yürütülüyor.

Ahmet İmir, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Ahmet İmir'in Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Ahmet Tepedelen, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi olarak görev yapan Ahmet Tepedelen görevinden ayrıldı...

Ahmet Tepedelen, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Ahmet Tepedelen, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi oldu. 

Ahmet Hakan'ın şoförüne haksız kira davası!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Şişli Trump Towers'taki dairesinin kiralanması için şoföründen yardım istemişti.  Daireyi Ahmet Hakan'dan habersiz kiraya veren şoför için soruşturma başlatıldı. 

tikveşli ahmet Haberi

tikveşli ahmet

Acele Satılık

Köşk ve Arazi


İstasyon ve iskeleye on dakika mesafede Yakacık'a, Marmara'ya ve hatta İstanbul'a nazır Kartal'ın en yüksek tepesinde Tikveşli merhum Bay Ahmed'in meşhur Ebülhüda köşkü arazisi kelepir bir fiyatla satılıktır. Duvarla çevrilmiş 30 dönüm arazi, 350'ye yakın mahsul veren zeytin ağacı, ayrıca 3, 4 yüzü meyveli çam vesaire ağacı,ikisi dolablı suyu hiç eksilmeyen dört bostan kuyusu, bir bağı 13 oda, 2 salon, 2 mubah her tarafı balkonlu kagir büyük bir ahır ve arabalığı vardır.


Akşam Gazetesi  25 Mayıs 1935


Abdullah Kutalmış Mızrak/Emlakkulisi.com                                ...