05 / 05 / 2024

tilkicik koyu marina projesi

tilkicik koyu marina projesi

Bodrum Tilkicik Koyları sakini 150’den fazla yurttaş ve Bodrum Yarımadası sevenleri, Tilkicik Burnu’nda yapılması planlanan deniz dolgusu ve marina projesinin iptali için Muğla Valiliği’ne dava açtı.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...

Epique Iceland'ın yüzde 30'u satıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 12 Haziran 2018 yılında teslim edilmesi öngörülen proje Bodrum Bardakçı Koyu’nda hayata geçiriliyor. 

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Bodrum'a 21 yeni otel yolda!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Birleşik İnşaat'tan Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Birleşik İnşaat yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçiyor. Firma, Bodrum Tilkicik Koyu’na 500 milyon dolarlık yatırım yapacak.

tilkicik koyu marina projesi Haberi

tilkicik koyu marina projesi


Bodrum Tilkicik Koyları sakini 150’den fazla yurttaş ve Bodrum Yarımadası sevenleri, Tilkicik Burnu’nda yapılması planlanan deniz dolgusu ve marina projesinin iptali için Muğla Valiliği’ne dava açtı.


Bodrum Tilkicik Koyları Çevre Koruması oluşumu adına Murat Kaynar aşağıdaki açıklamayı yaptı:


”Yalıkavak’ta Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan projeye Muğla Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 25 Ağustos tarihinde ”ÇED Gerekli Değildir” kararı verdiğini duyurmuştu. Bu kararın iptali için Muğla Valiliği’ne karşı açılan dava, Muğla İdare Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Mahkemenin önümüzdeki günlerde öncelikle yürütmeyi durdurma konusundaki kararını açıklaması bekleniyor.

Yöre halkının projeye karşı çıkmasının çok sayıda gerekçesi bulunmaktadır.


• Denizden inanılmaz bir alan kazanılarak bir marina kurulması hedeflenmekte olup, doğal ve kamusal varlıklar yok edilerek ticari ranta dönüştürülecektir.

• İşin acı tarafı, yatırımcı...