21 / 05 / 2024

Tim Mangnall NFT

Tim Mangnall NFT

Dijital dünyanın son yıldızı NFT bu yıl gayrimenkul alanında da hızlı bir yayılım gösterdi. Peki gayrimenkul sektöründe NFT nasıl bir gelişim kaydedecek? İşte ayrıntılar...

Konutta kayıp derinleşiyor: Ekonomist Tunç Şatıroğlu, 'Artık almayın hatta satın demiştim!' dedi! 

Konut fiyatlarında artış uzun süre sonra ilk defa Şubat'ta yıllık enflasyonun gerisine düşerek reel kayba döndü. Bu kayıp Mart'ta derinleşti. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, konut yatırımına değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

TİM açıkladı! Kasım'da otomotiv endüstrisi en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör olarak gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan veriler ve haberin ayrıntıları...

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

TİM Başkanı Gültepe’den kur çıkışı! ‘İstediğimiz seviyede değil!’

Kurda denge isteyen ve dövizi dizginlemeye çalışırken, ihracatçıyı vurmamak gerektiğini vurgulayan iş insanları, “Kurlar ihracatçının çok isteği seviyede değil” dedi. İş insanları, maliyetler de katıldığında kurun rekabetçilikte Türkiye’yi pahalı noktaya koyduğunu söyledi.

Metaverse'den arsa nasıl alınır?

Metaverse, son yıllarda yatırım yapmak amacıyla sanal dünyada gerçekliği sürdüren bir platformdur. NFT’ler ile alım satım yapılan bu platformda arsa satışı da mümkündür. Bu noktada Metaverse’den arsa nasıl alınır, metaverse arsa nedir ve ne işe yarar soruları önem kazanıyor.

TİM Başkanı'ndan asgari ücret açıklaması! Maksimum 300-400 dolar olmalı...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, temmuz ayında ara zam gelmesi beklenen asgari ücrete dair değerlendirmelerde bulundu.

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Apple'dan milyar dolarlık anlaşma

Kendi çiplerini üretmesi planlanan Apple, Broadcom şirketi ile milyonlarca dolara varan anlaşmaya imza attı. Çok yıllı yeni iş birliği haberi ile herkesi şaşırttı. Apple’ın CEO’su Tim Cook, ABD ekonomisine yatırımlarımız devam edecek dedi.

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Altın dehası İslam Memiş'ten büyük ikaz geldi! Bu tuzağa sakın düşmeyin

Altın ve dövizdeki dalgalanma ile açıklamalar yapan Piyasa dehası İslam Memiş bayramda dikkat çeken bir ikaz yaptı. "Bugüne kadar böyle bir hal görmemiştim" diyen İslam Memiş, altın ve döviz ücretlerindeki tuzağı yazdı: Altın ve dolar ücretlerinde yükseliş ne kadar sürecek?

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.

Ön siparişe katılma ve teslim alma hakkı kazanacaksınız! Togg NFT açık artırması başlıyor!

Milli araba Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında olacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasında hak sahibi olacak.

Tim Mangnall NFT Haberi

Tim Mangnall NFT

NFT'nin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendiren Capial Block Kurucusu ve CEO'su Tim Mangnall "En büyük yenilik oyun ve gayrimenkulde olacak" dedi.

Capial Block Kurucusu ve CEO'su Tim Mangnall NFT'nin gayrimenkul alanındaki gelişimine ilişkin açıklama yaptı. Para Dergisi'nden Esin Çetinel'in haberine göre, 2018 yılında NFT'nin toplam satış hacminin 41 milyon dolardan 2021 sonunda 41 milyar dolar seviyesine ulaştığını hatırlatan Capital Block Kurucusu ve CEO'su Tim Mangnall, NFT'nin gelecekte hayatımızın her alanına dokunabileceğini belirtip beklentilerini şöyle özetledi;

"Her marka, NFT dünyasının bir parçası olmayı düşünmeli ve düşünecektir de. Bu konuda çok büyük organizasyonların farklı projelerini görmeye başladık bile. Aynı şekilde kulüpler de bu alana girmeye başladı ve arkasının geleceğini düşünüyorum. Ayrıca, Türk halkının yaklaşımını da son derece olumlu buluyorum diye...