22 / 05 / 2024

TİMCO Sokak dükkanları

TİMCO Sokak dükkanları

Türk Lirası ile kiralama yapılacak ilk konsept AVM olacak TİMCO Sokak’ta yer alacak her biri 485 metrekare olan 256 dükkan, mayıs ayından itibaren kapılarını müşterilerine açacak...

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Özbekistan'da inşaat malzemesi satan dükkanlar açılacak!

Özbekistan'da hükûmet, yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle kapatılan bazı işletmeler ve dükkanların yeniden açılması kararlaştırıldı.

TİMCO Sokak dükkanları Haberi

TİMCO Sokak dükkanları

ANKARA- Başkent’te özel sektörün, dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörüne yönelik  dev yatırımlarından biri olarak hayata geçirdiği TİMCO Sokak’ta kiralamalar başladı.


Türk Lirası ile kiralama yapılacak ilk konsept AVM olacak TİMCO Sokak’ta yer alacak her biri 485 metrekare olan 256 dükkan, mayıs ayından itibaren kapılarını müşterilerine açacak.


TİMCO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yıldırım, 2 bin araç kapasiteli açık ve kapalı otopark, geniş bulvarlar, yan yana sıralanmış 4’er katlı dükkanlardan oluşan TİMCO Sokak’ta, inşaat ve dekorasyon dünyasındaki lider markaları, evini ya da işyerini yenilemek isteyen son kullanıcılar ile buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.


Lokasyon olarak Anadolu Bulvarı gibi çok değerli ticaret merkezinde hayata geçirilen TİMCO Sokak projesini, Ankara’nın alışveriş alışkanlıklarından ilham alarak farklı ve yepyeni bir konseptle oluşturduklarının altını çizen Yıldırım, şunları söyledi:


‘’Ankaralı yıllardır dekorasyon ve...