10 / 05 / 2024

TİMCO Sokak kiralar

TİMCO Sokak kiralar

Başkent’in yeni ticaret rotası olan Anadolu Bulvarı üzerinde, dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün lider markalarını bir araya getirecek TİMCO Sokak’ta inşaat çalışmaları tamamlandı, kiralamalar başladı...

Dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün kalbi, Mayıs'tan itibaren TİMCO Sokak'ta atacak!

Türk Lirası ile kiralama yapılacak ilk konsept AVM olacak TİMCO Sokak’ta yer alacak her biri 485 metrekare olan 256 dükkan, mayıs ayından itibaren kapılarını müşterilerine açacak...

Hakimler ve savcılar lojman kiralarına yapılan zamma karşı dava açtı

Ev sahibi–kiracı anlaşmazlıkları gündemden düşmezken bir dava haberi de hakim ve savcılardan geldi. Hâkimler ve Savcılar Derneği, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın Hâkim ve Savcı lojman kiralarına yüzde 300’e varan  zam yapması karşısında dava açtı.

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Uzun zaman sonra bir ilk: Konutta satış zorlaştı, kiralar düştü!

Türkiye'de konut ve kira fiyatları son iki sende uçuşa geçti. Ancak son dönemde kira fiyatlarında bir ilk yaşandı. Bu kez kiralar için artış değil düşüş haberi geldi.

ATSO: Türkiye'de konut stoku düştü, bu açık tamamlandığında kiralar düşecek! 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "kayıt dışı"na karşı topyekun bir mücadele yürütülmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Bahar, Türkiye'de konut stokunun tamamlandığında kiraların düşeceğini belirtti.

Avrupa’da kiralar metrekare başına 32,8 Euro’ya ulaştı!

Avrupa'da konut krizi derinleşirken kira fiyatları aldı başını gitti. Kiralık konut kapsamında en pahalı kent olan Dublin’de aylık kiralar metrekare başına 32,8 Euro’ya ulaştı.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Fahiş kiralar İstanbul dışına sıçradı: Bodrum’da ev kirası 50 bin liraya yaklaştı

Fahiş kiralarla Türkiye'nin hemen hemen her iline karşılaşırken Bodrum bu konuda İstanbul'u bile solladı. Bodrum’da kiralar 40.615 TL’ye kadar çıktı. İşte detaylar...

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Dolarla kiraya verenlerin sayısı arttı, İstanbul’da ofis kiraları metrekare başına 20 doları aştı!

Türkiye’nin en büyük kenti ve iş dünyasının kalbi sayılan İstanbul’da ofis kiralarının metrekare başına 20 doları geçtiği ortaya çıktı.

İstanbul’da kiralar düştü mü? İstanbul’daki kiralara dair son durum!

İstanbul’da kiralar düştü mü, Hangi ilde kiralar ne kadar düştü? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Kira fiyatları yüz güldürmeye mi başlıyor? İstanbul’da kiralar düştü mü?

İstanbul’da kiralar düştü mü, İstanbul’da kiralar düşüyor mu? şeklindeki sorular sorulmaya başlandı. İşte merak edilen detaylar!

Sosyal konut ve ticari gayrimenkul kiraları ayrıştırılsın önerisi!

AVM'ler son zamanlarda kira tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, sosyal konutlar ve ticari gayrimenkul kiralarının ayrıştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Konutta fiyat indirimi için düğmeye basıldı! O projenin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı açıklayacak

Hükümet konut piyasasında aşırı artan fiyatları yakından incelediğini açıklamıştı. Yüksek kiraların önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Çalışmanın son düzenlemeleri yapıldı. Konutta yüksek kira artışlarını düzenleyen proje Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

TİMCO Sokak kiralar Haberi

TİMCO Sokak kiralar

256 dükkandan oluşan ticaret kasabası olarak Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirilen 

TİMCO Sokak, mayıs ayında kapılarını aralıyor.




Başkent’in yeni ticaret rotası olan Anadolu Bulvarı üzerinde, dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün lider markalarını bir araya getirecek TİMCO Sokak’ta inşaat çalışmaları tamamlandı, kiralamalar başladı.


TİMCO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yıldırım, projenin Ankara’nın Rüzgarlı  ve Konya Sokak ile Siteler’le edindiği sokakta alışveriş alışkanlığından ilham alınarak geliştirildiğini belirtti. 

Sektörün 25 yıllık hayali olan TİMCO Sokak’ta inşaat çalışmalarına 2007 yılında başladıkların ve 2 etaptan oluşan projedeki 256 dükkanın inşaat çalışmalarının tamamlandığını bildiren Yıldırım, ‘’Tamamı kiralanacak ve mayıs ayında kapılarını aralayacak dükkanların her biri 485 metrekare olacak.  4 katlı dükkanlarda,  ürün sergileme alanının yanı sıra depo ve ofis olarak kullanılacak bölümler yer alacak. Bu dükkanların bazıları kafe ve restoran...