06 / 05 / 2024

TİMFED topalntısı

TİMFED topalntısı

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

İngiltere’de konut sahibi Türklerin sayısı 200 bini buldu!

İngiltere’de konut alan Türklerin sayısı 200 bine ulaştı. Yatırım amaçlı yeni model ise 25 sene kira getirisi teminatı verilen ve kiralama işlemlerinin İngiliz devletinin bütçesinin desteklediği bir vakıfça gerçekleşen “kullanım hakkı olmayan sahiplik” sistemi oldu.

Türkiye’nin süt üretimi 2022 yılından beri düşüyor!

Türkiye’de süt üretiminde 2022 yılı itibarıyla düşüş yaşandığını söyleyen EBSO Süt ve Süt Ürünleri Meslek Komitesi Üyesi Ferhat Uğuralp, üretimin düşmesindeki esas nedenin başta yem olmak üzere yüksek maliyetler olduğunu vurguladı. Uğuralp, üretimde verimlilik için planlamanın şart olduğunu söyledi.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

TÜİK mayıs 2023 dış ticaret endekslerini açıkladı! İhracat birim endeksi yüzde 1.2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, ihracat birim değer endeksi Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,2, ithalat birim değer endeksi yüzde 13 azaldı.

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

İstanbul'daki evini satıp Portekiz’den konut alan Türklerin sayısı yüzde 40 arttı!

Türkiye’de yaşanan fiyat artışlarının ev almayı zorlaştırdığını söyleyen Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Yurt dışından ev almak daha çok tercih edilmeye başladı, bu şekilde yüzde 40 artış var. Küçük çocuğu olanlar ağırlıklı olarak Portekiz’i tercih ediyor.” dedi.

Stokları tükenen robot süpürge için acele edin! Hepsiburada’ya özel fiyatıyla Grundig 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Grundig’in yeni çıkardığı robot süpürgeler herkes tarafından çok sevildi. Hem süpürme hem de silme işlemi yapabilen robot süpürge şimdi güncel satışıyla Hepsiburada.com’da satışta. Grundig’in kendi sitesinde tükenen robot süpürgenin 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

TEFE TÜFE Mayıs 2022 rakamları! Nisan 2022 enflasyon rakamları ne oldu? İşte Mayıs 2022 TEFE TÜFE oranları!

TEFE TÜFE Mayıs 2022 rakamları resmen açıklandı. Peki Nisan 2022 enflasyon rakamları ne oldu? İşte Mayıs 2022 TEFE TÜFE oranları...

TEFE TÜFE Mayıs 2022 kira artış oranı detayları! Kiranıza ne kadar zam gelecek? Hemen öğrenin!

TEFE TÜFE Mayıs 2022 kira artış oranı detayları bugün itibariyle resmen açıklandı. Peki TEFE TÜFE Mayıs 2022 kira artış oranı ne oldu? Kiranıza ne kadar zam gelecek?

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8, 40 dakikalık çalışma süresiyle de temizlik kolaylığını artırıyor. Peki Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 40 dakikaya varan çalışma süresiyle dikkat çeken Dyson V8 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

TİMFED topalntısı Haberi

TİMFED topalntısı

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.


Toplantıya, İstanbul'da yaşayan Konyalılar tarafından kurulan 78 vakıf ve dernek temsilcilerinin yam sıra eski Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, KONSİAD Başkam Mustafa Büyükdede, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sapankaya, KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, TİMFED, TİMDER ve KONTİMDER üyeleri katılım sağladı. Toplantıda, Konya'nın ekonomik önemi, yapımı devam eden ve yapılacak projeler, Konya'da fuarcılığın geldiği nokta ve 26-29 Mayıs tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilecek 13. Yapı, İnşaat Malzemeleri, iş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat...