07 / 05 / 2024

Timothy Ash istanbul yabancı yatırımcı

Timothy Ash istanbul yabancı yatırımcı

Yabancılar için İstanbul'un gayrimenkul yatırımı açısından cazibesini korumasını, İstanbul'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine bağlayan Timothy Ash, "Türk Lirası'nın ucuz olduğu düşünüldüğünde bu son derece akıllı bir yatırım aracı" dedi.

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Dolar rekor kırarken dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash Türkiye’de asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı

Dünyaca ünlü İngiliz ekonomist Timothy Ash, Türk ekonomisinin dehşet verici bir krizle sonlanacağı iddiasında bulundu.

Referandum sonrasında TL güçlenir, faizler düşer!

Referandumdan çıkan sonucun 'evet' olması halinde TL'nin güçleneceğini ifade eden Stratejist Timothy Ash, "Politik riskler azalırsa, faizler de azalacaktır" dedi.

Türkiye yatırım yapmak için hala cazip bir piyasa!

Yatırım bankası Nomura`nın stratejisti Timothy Ash, Türkiye`nin mali ölçütlerinin iyi durumda olduğunu belirterek, "Türkiye hâlâ yatırım yapmak için iyi bir piyasa" dedi.

Türkiye'nin 'yatırım yapılabilir' notu değişmez!

Nomura Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye’yi “yatırım yapılabilir” not ile değerlendiren Fitch ve Moody’s’in, notu değiştireceğine inanmadığını söyledi.

İstanbul gayrimenkulde yabancılar için cazibesini koruyor!

Yabancılar için İstanbul'un gayrimenkul yatırımı açısından cazibesini korumasını, İstanbul'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine bağlayan Timothy Ash, "Türk Lirası'nın ucuz olduğu düşünüldüğünde bu son derece akıllı bir yatırım aracı" dedi.

Timothy Ash: Türkiye'ye gelen yatırımcılar gelişmekte olan ülke yatırımcıları!

Nomura stratejisti Timothy Ash, Türkiye için pozitif bir resim çizdi ama esas yıldız gelişen Avrupa ülkeleri yorumunu yaptı. Peki Timothy Ash yorumunda neler söyledi?

Türkiye yatırım yapılabilir özelliğini koruyor!

Yatırım bankası Nomura'nın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye'nin mali ölçütlerinin 2013 yılına oranla daha iyi durumda olduğunu belirterek, ülkenin hala "yatırım yapılabilir" olarak görüldüğünü belirtti.

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

Prime istanbul, dünyada, Pullman ve Mercure markaları ile işletilen en büyük tesislerden biri olacak. Tesiste 3 bin m2'lik SPA ve Wellness alanı, 60 farklı üniteli çok amaçlı performans merkezi bulunacak.

İstanbul Finans Merkezi çok uluslu firmaları İstanbul'a çekiyor!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasalar fayda sağlayacak" dedi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

İstanbul'un 100 binası kitabı yayınlandı!

KÜLTÜR A.Ş, 4. yüzyıldan bugüne İstanbul'un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "istanbul'un 100 Binası" kitabını, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu hazırladı.

Timothy Ash istanbul yabancı yatırımcı Haberi

Timothy Ash istanbul yabancı yatırımcı

Japonya'nın en önemli yatırım bankası Nomura International'ın Londra'daki merkezinde Ortadoğu, Orta Avrupa ve Afrika'dan sorumlu stratejisti Timothy Ash, kurumsal yatırımcının gelişmekte olan ekonomilere ilgisinin devam ettiğini ve bu piyasalar içinde Avrupa'daki gelişmekte olan piyasaların ön sıralarda yer aldığını söyledi. 


'ORTAM ÇOK OLUMLU' 

Siyahkalem'in Zekeriyaköy'deki KÖY satış ofisinde düzenlediği "Gelişen Piyasalar içinde Türkiye'nin Yeri" başlıklı sohbet toplantısına katılan Timothy Ash, Türkiye ekonomisinin geleceği açısından ortamın çok olumlu olduğunu belirtti. Yabancılar için İstanbul'un gayrimenkul yatırımı açısından cazibesini korumasını, İstanbul'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine bağlayan Timothy Ash, "Türk Lirası'nın ucuz olduğu düşünüldüğünde bu son derece akıllı bir yatırım aracı" dedi. 


Habertürk



Haber Karar'da şu şekilde yer aldı;


Nomura’nın Ortadoğu-Afrika ve Doğu Avrupa Stratejisti Timothy Ash, “Türkiye bölgede ve dünyada bir fırsat ülkesi ama 5 yıl önce...