06 / 05 / 2024

Timur Bayındır satılık oteller

Timur Bayındır satılık oteller

TUROB Başkanı Timur Bayındır, “Yüzde 2’lik düşüş yaşanacak. Biz 11 ay önce kayıplar yaşanacak dedik ancak önlemler alınmadı. Bunun telafisi zor. Acil eylem planı hazırlanması gerekir. İstanbul’da bile kongre turizmi durdu.Oteller zor durumda." dedi.

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 6 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

İzmir Bayındır'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bayındır Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Elifli Mahallesi'nde yer alan tarlayı 15 milyon 435 bin 834 TL'ye satıyor...

Bayındır'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Timur Bayındır satılık oteller Haberi

Timur Bayındır satılık oteller

Turizm, sıkıntılı bir sezon geçiriyor. TÜRSAB, AKTOB, TÜROFED, TÜROB, ETİK gibi sektörün bütün örgütleri düşüş bekliyor. En iyimser tahmine göre “geçen yılki düzeyde kalacağı” yönünde. Beklentiler gerçekleşirse 2010’dan sonraki artış trendi bozulacak. Türkiye’nin turizm geliri 2010’a göre 2011’de %12.7, 2012’de %3.2, 2013’te 11.4, 2014’te ise %6.2 artmıştı. Bu yıl ocak ayına da iyi başladı. Gelirde %6 artış oldu. Ancak izleyen aylarda düşüş yaşandı. Ocak-mayıs döneminde turist sayı %1.2 geriledi. Gelirde ise %1.3 artış gözüküyor. Bunun nedeni, turist başına harcamanın 828 dolardan 911 dolara çıkması. Geceleme sayısında ise ortalama 9.9’dan 7.8’e gerileme var.


Son bir yıldır kur artışı nedeniyle Türkiye yabancılar için ucuzladı. Turizm pazarı olarak cazibesi arttı. Bu beklentiyle onlarca yeni otel yatırımı başladı. Ancak Türkiye’nin de bulunduğu bölgedeki siyasi...