05 / 05 / 2024

tiny house yatırım aracı mı

tiny house yatırım aracı mı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve git gide artan konut fiyatları, imarlı arazi gerektirmeyen tiny houseları adeta bir yatırım aracına dönüştürdü.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış tiny houseları yatırım aracına dönüştürdü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve git gide artan konut fiyatları, imarlı arazi gerektirmeyen tiny houseları adeta bir yatırım aracına dönüştürdü.

Realty House Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realty House Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Akdemir tarafından 1 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Mahallesi, 53.Yol Bulvarı'nda kuruldu.

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Caner Erkin,müteahhitlik belgesini aldı, otel yatırımı için kolları sıvadı!

Caner Erkin, müteahhitlik belgesini aldı, otel yatırımı için kolları sıvadı. Adını forma numarasından esinlenip ‘House 88’ koydu. Odalarının her biri 1+1 daire şeklinde planlanan projenin müteahhitliğini ise bizzat Caner üstlendi

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

tiny house yatırım aracı mı Haberi

tiny house yatırım aracı mı

Tüm dünyada dengeleri alt üst eden pandemiyle giderek yaygınlaşan ekolojik yaşam trendinin dışında artan konut fiyatları, arsa ve tarla gibi konut dışı gayrimenkullere talebi de artırdı. TÜİK tarafından açıklanan resmi verilere göre tarla, arsa, ofis, işyeri, fabrika, depo, sanayi sitesi gibi konut dışı gayrimenkul satışları 2021 yılında önceki seneye göre yaklaşık  olarak yüzde 30 oranında arttı ve 1,5 milyonu geçti. Açıklanan resmi rakamlara göre, konut dışı gayrimenkul, konut satışlarını ilk defa geride bırakmış oldu. 2021 yılında tarla satışları 722 bin adede yükselirken, açıklanan verilere göre, toplamda 480 bin arsa el değiştirdi. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, “Pandeminin getirdiği yeni yaşam düzeniyle kırsal bölgelerde müstakil yaşam isteğindeki artış, arsa ve tarlalara yönelik talebi...