16 / 05 / 2024

Tiryaki Holding gaziantep

Tiryaki Holding gaziantep

Gaziantep'te kurulu ve Türkiye'nin en büyük tarım ürünleri ihracatçısı firmalarından Tiryaki Holding, son üç yılda yaptığı 300 milyon liralık yatırımlara ek olarak 2017 yılı sonuna kadar 150 milyon lira daha yatırım yapma kararı aldı.

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Naksan Holding davasında flaş gelişme!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün para kasası olarak bilinen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit ile oğlu Taner Nakıboğlu hakkında verilen karar Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi tarafından uygun bulundu.  

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

14 soruda Iconova Gaziantep projesi! 

Iconova Gaziantep projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding tarafından Gaziantep Şehitkamil'de inşa ediliyor. İşte 14 soruda Iconova Gaziantep projesi...

Iconova Gaziantep güncel fiyatlar!

Iconova Gaziantep projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Yüzde 60'ı satılan projede fiyatlar 837 bin TL'den başlıyor...

Tiryaki Holding gaziantep Haberi

Tiryaki Holding gaziantep

Tiryaki Agro CEO'su Süleyman Tiryakioğlu, “Türk demokrasisinin ve milli iradesinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gördük. Şirketimizin yabancı ortakları ile birlikte karar alarak ülkemize yatırımlarımızı güvenle artırarak yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Tiryaki Agro CEO'su Süleyman Tiryakioğlu, karşı karşıya kalınan darbe girişiminin bertaraf edilmesini büyük bir sevinç ve mutlulukla karşıladıklarını belirten Tiryakioğlu, Türk milletinin kararlarına ve demokrasiye vurulmaya çalışılan bu darbenin kesinlikle kabul edilemeyeceğini dile getirdi. Darbe girişimi ile ilgili başta güvenlik görevlileri olmak üzere birçok kahraman vatandaşımızın şehit olmasından derin üzüntü duyduklarını ifade eden Süleyman Tiryakioğlu, demokrasiyi korumak için hayatını feda eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara ise acil şifalar diledi.


Tiryaki Agro CEO'su Süleyman Tiryakioğlu, Türk ekonomisinin bu sürecin ardından daha da güçlenerek büyüyeceğine inandıklarını...